Zorki Photo Cafe

Zorki Photo Cafe este o cafenea cu un farmec aparte, un loc micuț, elegant și cu oameni cool, unde poți să lucrezi și în același timp să te bucuri de o cafea bună, impresionând cu atmosfera plăcută și prietenoasă nu numai turiștii curioși, ci și clujenii autentici aflați în căutare de ,,ceva nou”.

Cafeneaua îmbină cultura, arta și ineditul într-o serie de elemente imposibil de ignorat încă de la primii pași făcuți în local. Din momentul în care deschizi ușile mari, pășești într-un local fain, plin de culoare și de decorațiuni neobișnuite. Pe departe cel mai interesant element de decor este bicicleta vintage care stă agățată pe peretele pictat cu cele mai cunoscute clădiri din Londra: Big Ben, The London Eye, Tower Bridge, Palatul Buckingham.

(opțional) Știați că…? Specialitatea casei este Zorki Coffee, un must-try al localului, preparat încă din 2007, chiar de când s-a inaugurat și localul.

În ceea ce privește locația, cafeneaua se află pe strada Ion Rațiu, aproape de intersecția cu Strada Napoca, într-un loc ferit de aglomerație, dar destul de ușor de găsit.

Însă cafeaua nu este singurul punct forte al localului, clienții fiind atrași de multe tipuri de ceai, bere, vin, cărți și multe alte lucruri faine. Mai mult de atât, cafeneaua oferă o mulțime de reduceri, precum cele la shoturile și halbele de bere la metru, dar și promoții cu Studcardul la halbele de bere (1+1 gratis).

Cu toate acestea, Zorki nu este doar un local unde savurezi un ceai sau o bere după o zi de muncă, acompaniat de muzică jazz, rock și pop-rock, ci este locul unde în fiecare miercuri, de la ora 20:00, poți să-ți aduci prietenii și să participați la jocuri de quiz. Pe lângă quiz nights, tot aici se organizează des concerte live, la care intrările sunt gratuite, expoziții de fotografie și vernisaje care definesc identitatea localului.

Articol realizat de Iulia Diana Boțan

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.