Vreau să lucrez, dar unde?

Mama și tata îți trimit bani o dată pe lună, dar tu rămâi cu trei lei în portofel după prima săptămână? Simți că ai ceva timp liber pe care ai vrea să îl valorifici cumva? Dacă răspunsul tău este afirmativ, acest articol ți se adresează.

Știm că ești puțin, doar puțin leneș… așa că am căutat noi și am găsit două oportunități de job-uri care s-ar putea să te intereseze:

• GENPACT – O companie multinațională de management al proceselor de business

Cum îi spune și numele „generating business impact”, Genpact furnizează servicii externalizate pentru companii. Ofertele pentru locurile part-time vizează cunoașterea a cel puțin două limbi străine (engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, maghiară), cu aplicabilitate în domeniul financiar-contabil. Misiunea constă în procesarea facturilor și a plăților. Programul de lucru este de la 14:00 la 23:00, așa că îți poți alege un orar de 4 sau 6 ore.

• SYKES – o companie multinațională ce se ocupă cu oferirea de soluții și servicii de management al relațiilor cu clienții

Sykes angajează vorbitor de limba italiană nivel mediu sau avansat, care să aibe cunoștințe de utilizare a calculatorului. Este necesară disponibilitatea preluării apelurilor și abilitatea de rezolvare a problemelor prin intermediul telefonului, e-mailului sau al rețelelor de socializare. De asemenea, programul de lucru se va desfășura în schimburi. La schimb, Sykes oferă un mediu de lucru profesionist, o atmosferă prietenoasă și un salariu fix atractiv.

Cluj-Napoca este un oraș al oportunităților, fapt ce se observă și pe piața muncii. După cum poate ați observat, posibilitățile de angajare pentru studenți sunt din ce în ce mai numeroase, iar firmele sunt tot mai dornice să investească în tineri.

Articol redactat de Elena-Claudia Popa și Claudia-Andreea Cojan

Comentarii

comments