Un mood de Crăciun

Poate contextul actual nu e neapărat prielnic sărbătorilor. Poate, în momentul de față, nu te simți cum ar trebui să te simți. Plin de viață, așteptând cu nerăbdare ajunul Crăciunului pentru a pune și deschide cadourile de sub brad, împreună cu familia, ascultând colinde pe fundal. Hai să îți povestesc Crăciunul dintr-o perspectivă studențească.

E vineri, ultima zi de de facultate, iar zâmbetul parcă nu-ți mai dispare de pe față, chit că știi deja că ai trei proiecte de trimis vacanța asta. Te urci în tren și te așteaptă prea multe ore până acasă. Vrei să intri în acea stare de Crăciun, dar parcă nu poți. Îți pui un playlist plin de colinde și parcă mai reușești un pic.

După orele transformate în ani petrecuți pe tren, ajungi acasă și îți strângi familia în brațe. Un sentiment de bucurie te cuprinde instant și parcă ești mai pregătit de sărbători. Începi să te acomodezi, te schimbi în haine de casă, îți pui un playlist de Crăciun și împodobești bradul. Câteva zile mai târziu, ești pe canapea cu o carte în mână, un ceai cald și colindele în surdină. E totul perfect! 

Și totuși, te întrebi, care e acest playlist care te poate introduce în acea stare de sărbătoare? Îți las un link, ascultă-l și scrie-ne părerea ta. Te-a ajutat să descoperi acea stare de fericire? Check it out! https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX6R7QUWePReA?si=22Vl3gjmTMaB-Rjk1q-TUw 

Articol redactat de Maria Bejan

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.