UBB Fest

Când? 6-13 MAI. Ține minte data, căci va fi una memorabilă!

Pentru cine? TOȚI tinerii din Cluj-Napoca, și nu numai.

Aflat anul acesta la a 5-a ediție, deja renumit în comunitatea de tineri clujeni, UBB Fest vine să ne îmbucure cu un BOOM de diversitate prin activitățile și evenimentele impresionante. Prin obiectivul său, UBB Fest răspunde intereselor și nevoilor tinerilor îmbinând armonios, timp de o săptămână, cultura și sportul, iar ca element de echilibru, ediția aceasta vine cu o noutate: partea profesională.

Te întrebi oare cu ce te va mai surprinde anul acesta UBB Fest? Pe scurt, printre activitățile de anul acesta se numără: Teatru de Improvizație, Workshop Tatuaje Henna, Scurtmetraje în premieră, Dance Battle, Slam Poetry, Competiții sportive (baschet, handbal, fotbal, volei) și nu doar atât.

Parte profesională se remarcă prin traininguri de interes pentru tineri (Educație financiară, Public Speaking, Prezentare de licență, ș.a.), conferințe cu persoane importante din sfera profesională și academică clujeană, pentru a le împărtăși tinerilor povești de succes și îndrumări pentru viitor.

Firește, nu au cum să lipsească serile de chităreală, jocuri, party-uri și … a daa! Ziua Piezișei! Fiind atât de dragă pentru noi, merită să o aniversăm. UBB Fest se va încheia cu multă distracție și veselie în mijlocul unui concert.

Nu-ți putem dezvălui totul, însă ce îți putem spune este ca va fi o experiență ce merită trăită și pe care nu ai cum să o ratezi!

Stay tuned on UBB Fest!
https://www.facebook.com/UBBFest/
https://www.instagram.com/ubb.fest/

Articol redactat de Rodica Rusu

Comentarii

comments