Tu chiar vrei să ieși pe frigul ăsta?

Acum că a venit iarna, iar vremea se răcește pe zi ce trece, îți este tot mai greu să ieși din casă. Deși îți dorești nespus de mult să te bucuri de zăpadă, de plimbările prin parc sau de spiritul sărbătorilor, temperaturile scăzute te împiedică. Însă poți să-ți petreci timpul liber și acasă, atât de unul singur, cât și cu prietenii. Care sunt cele mai interesante lucruri pe care le poți face?

1. Citește o carte

Este timpul să citești una dintre cărțile tale favorite în timp ce stai lângă un șemineu sau bei un ceai cald. În cazul în care nu ai una, este șansa ta să descoperi noi autori ale căror opere au marcat lumea și să te lași dus de val de întâmplările prezentate. Sună interesant? Cărțile te inspiră în viața de zi cu zi, îți dezvoltă creativitatea și mai mult decât atât, te învață lucruri noi. Se spune că fiecare carte citită e încă o viață trăită.

2. Reorganizează-ți camera

Este ocazia perfectă. Multe dintre lucrurile vechi pot fi înlocuite cu altele noi, iar acum că se apropie Crăciunul, poți adaugă niște decorațiuni. Încă o alternativă care ține cont de aceasta perioadă este obiceiul iubit de toți, împodobirea bradului alături de cei dragi în timp ce ascultați colinde și să vă bucurați împreună de spiritul sărbătorilor.

3. Vizionează un film

După ce te-ai plictisit să stai de unul singur, poți să-ți chemi prietenii la tine pentru a viziona un film de iarnă. În același timp, aveți ocazia să povestiți despre ultimele noutăți de la facultate, despre ce vreți să faceți pe viitor și va puteți distra fără a vă confrunta cu frigul.

4. Găsește-ți un hobby

Statul în casă este un prilej bun pentru a-ți găsi noi hobby-uri. Sunt sigură că mereu ți-ai dorit să vezi cum ar fi să gătești cele mai gustoase prăjituri pe care toată lumea le recomandă. Acum poți să găsești rețete pe internet sau poți să ceri sfaturi in legatura cu gatitul. Deși nu este ușor,vei fi mândru că ai încercat și poate,vei descoperi că ai o pasiune pentru astfel de activități. După ce savurezi mâncarea, poți să-ți folosești ideile pentru a crea ceva interesant pe plan artistic. Dansul, desenul sau muzica sunt cele mai bune domenii în care îți poți testa imaginația și creativitatea.

Articol redactat de Flavia Butuza

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.