Transylvania Dance Academy

Știu că ești student în Cluj și mai știu și că există o mulțime de evenimente/voluntariate/activități care îți ocupă tot timpul liber, inclusiv cel dedicat facultății, însă de data aceasta vin cu o propunere pentru tine. Îți propun un stil de viață sănătos și distractiv în același timp. Probabil mulți dintre voi vă doriți să mergeți la sală, dar considerați că este prea plictisitor sau nu aveți motivație. Și atunci cum rezolvăm ca totuși să faceți mișcare, dar să nu devină monoton și să aveți parte și de o gașcă faină de prieteni cu care să vă simțiți confortabil și cu care să ai în comun ceva mai diferit?

Ai încercat vreodată să dansezi? Și nu mă refer atunci când mergi în cluburi. Eu vorbesc despre a dansa într-un cadru organizat, modern, confortabil și de a avea rezultate. Ce vreau eu să îți explic în acest articol este că minunatul nostru oraș, Cluj, are cea mai mare școală de dans din România și cea mai prestigioasă din Cluj-Napoca. Care? Transylvania Dance Academy, adică T-Dance. T-Dance este o școală de dans care a fost deschisă în 2011 și care organizează cursuri de dans pentru tineri, începând cu vârsta de 4 ani. Stilurile pe care le abordează sunt HIP HOP,  STREET DANCE, HOUSE, DANCEHALL și JAZZ FUNK. Pe lângă cursurile de dans, T-Dance acoperă o gamă variată de activități precum: workshop-uri, flashmob-uri, spectacole, concursuri, tabere și convenții de dans internaționale. Ce zici? Sună bine? Te tentează măcar așa, un pic?

Dacă nu știi ce stil ți se potrivește, am vești bune pentru tine și te anunț că prima ședință este gratuită! Tot ce trebuie să faci este să te prezinți la sediul T-Dance Central și să îți alegi o grupă. În sala de curs ai să găsești dansatori, oameni calzi, deschiși și cel mai probabil îți vei forma o gașcă nouă de prieteni.

Dacă te-ai convins că dansul este mișcarea de care ai nevoie, să știi că mai am o veste bună pentru tine, deoarece beneficiezi de 20 de lei reducere și asta doar pentru că ești student!

Eu îți sugerez să lași lenea la o parte și să încerci magia dansului. S-ar putea să te prindă și să nu mai poți scăpa de ea!

Articol redactat de Virgilia Nona

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.