Transylvania Comic Con

Mai știi când evadai în lumea magică a eroilor tăi preferaţi sau apelai la ei pentru inspiraţie şi încredere? Articolul acesta este despre tine. Sau despre colegul acela care încă se mai minte: „Încă un joc video şi mă apuc de învăţat“. Regina stupului sau ciudatul clasei, indiferent cu ce te identifici, un lucru e sigur: Comic Con este şi pentru tine. 

Convenţia pasionaţilor de fantastic, benzi desenate, filme, seriale sau jocuri video este adusă anul de East European Comic Con și în Romania, iar între 18 şi 20 octombrie va avea loc, pentru prima dată, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Transylvania Comic Con promite să ofere un aer proaspăt evenimentului şi să devină un nou trend în rândul clujenilor. 

Participanţii ediției vor avea ocazia de a întâlni actori de la Hollywood, vor primi autografe personalizate, vor face poze cu ei şi vor recrea atmosfera specifică convenției în cadrul sesuiunilor de Q&A. Invitaţii au jucat în cele mai celebre şi apreciate seriale. Rick Cosnett este cunoscut pentru rolurile din „The Vampire Diaries” şi „Arrow”, iar Kevin McNally l-a interpretat pe Master Gibbs, ajutorul lui Jack Sparrow. Tot din serialul „Arrow “ îi ştii şi pe actorii Manu Bennett, cunoscut şi pentru rolul din „Spartacus”, şi David Nykl care va fi prezent şi pentru fanii serialului „Stargate: Atlantis“. Vă puteţi întâlni şi cu unul dintre personajele celui mai controversat serial din ultima vreme, „Game Of Thrones“. Roger Ashton–Griffiths vine la Cluj-Napoca pentru cei care l-au văzut pe micile ecrane pe Mace Tyrell, liderul uneia dintre casele cu o bogată istorie în cele şapte regate. Vei afla și detaliile din culisele „The Vikings” sau „Hunger Games” de la Alexander Ludwig. Transylvania Comic-Con aduce alături de tine şi invitaţi din lumea YouTube-ului, precum Creative Monkeyz. TCC te aşteaptă cu un loc special amenajat pentru jocuri video şi VR, zone de relaxare, dar şi cu o varietate de materiale promoţionale. 

Comic-Con este locul unde poţi fi tu, aşa că încarcă-te cu energie şi entuziasm, aşteaptă-te la multe surprize şi cel mai important, nu-ţi uita costumul acasă !

Articol realizat de Iulia Luca

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.