The Dungeon. Crezi că poți evada?

Cu toții ne-am pus măcar o dată în locul personajelor de la TV care trebuie să facă față unui room-escape, gândindu-ne la metoda cea mai potrivită pentru a scăpa de acolo. Acest exercițiu de imaginație nu mai este necesar, deoarece prin intermediul The Dungeon, poți să treci peste bariere, trăind în realitate o astfel de experiență.

Ce este?

The Dungeon este primul joc de room-escape din Cluj-Napoca, care de la bun început s-a făcut remarcat prin unicitatea, dar și prin maniera în care jocurile sunt gândite, cu scopul de a testa aptitudinile fiecărui membru. În acest joc echipa este închisă într-o cameră întunecată și are la dispoziție 60 de minute ca să evadeze. Secretul jocului este munca în echipă, totul pentru a afla indicii, pentru a rezolva puzzle-uri sau pentru a deschide uși cu chei bine ascunse. În funcție de locul și povestea aleasă, nivelul de complexitate al jocului variază de la mediu, în cazul scenariului din “Crime Scene”, până la foarte greu, în “The Experiment” și “The Bunker”.

Despre joc

Jocul nu limitează numărul maxim de persoane care pot participa, dar este recomandat ca o echipă să fie formată de la două, până la șase persoane, pentru ca toată lumea să se bucure pe deplin de acestă experiență. Tarifele se calculează în funcție de numărul membrilor grupului, iar studenții se bucură de o reducere, dacă prezintă carnetul de student.

De ce să alegi The Dungeon?

The Dungeon este ideal atât pentru grupul de prieteni, cât și pentru asociații studențești sau ONG-uri, deoarece acest joc este modul ideal de a pune la încercare munca în echipă. Datorită misterului și nevoii de a rezolva puzzle-ul pentru a evada, participanții sunt supuși să apeleze la comunicare, la abilitățile lor creative și la cele intelectuale. Astfel, dacă vrei să-ți petreci timpul într-un mod relaxant sau să-ți testezi aptitudinile și nivelul de cooperare (în echipă), The Dungeon este modalitatea inedită de care aveai nevoie.

Articol redactat de Diana Cornea

Comentarii

comments