Târgul de Crăciun

Ce faceți pe 23 noiembrie de la ora 19:00? Hint: În Piața Unirii are loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun… și se aprind luminițele! Ne vedem acolo?

It’s November, so it’s finally socially acceptable to be excited about Christmas and to listen to Christmas music! Anul acesta, târgul de Crăciun va fi inaugurat în data de 23 noiembrie, sub deviza „Unește oamenii, reunește familionul.”, și va fi deschis timp de 5 săptămâni, fiecare săptămână având o tematică anume, după cum urmează: săptămâna muzicii, săptămâna lui Moș Nicolae, săptămâna culinară, săptămâna cadourilor și săptămâna filmelor.

Fie că vrei să mergi la concertul Phoenix (24 noiembrie, ora 20:00) sau vrei să asculți 100 de ani de muzică într-o sută de minute (25 noiembrie, ora 19:30), la Târgul de Crăciun sigur găsești ceva de făcut. În plus, de aici poți cumpăra cadouri pentru cei dragi de la căsuțele cu obiecte handmade, sau te poți relaxa la un pahar de vin fiert la lumina decorațiunilor de Crăciun pe care le vei întâlni la tot pasul.

Organizatorii (Big Time Production și Club Arena) ne pregătesc și o animație stradală cu personaje precum Goofy și Pluto, Peter Pan, Scooby-Doo, Harry Potter și multe altele. Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Programul poate fi vizualizat pe pagina de facebook Târgul de Crăciun Cluj-Napoca.

Be there! Don’t let the Grinch steal your Christmas!

Comentarii

comments