Sunt student, scoate-mă la film!

Fie că ai nevoie de inspiraţie, te plictiseşti, vrei să faci ceva special împreuna cu prietenii tăi, ori vrei să o inviţi pe fata de care îţi place în oraş, un film la cinema va veni întotdeauna drept o soluţie salvatoare. Bineînţeles, ai putea spune că poţi viziona şi de acasă, însă emoţia, atmosfera, trăirile nu ar mai fi aceleaşi.

Dar ce te faci dacă eşti nou în Cluj şi abia ai învăţat cum să mergi de acasă până la şcoală fără să te pierzi, ori dacă nu ştii cât ar trebui să scoţi din buzunar? Lasă-ne pe noi astăzi să fim ghidul tău şi să îţi facem prezentarea cinematografelor din Cluj, incluzând şi preţurile biletelor. Probabil ar trebui să adăugam şi atribuţii de consultant financiar în fişa postului nostru.

O să începem cu Cinema City din Iulius Mall, căci este cel mai cunoscut şi oferă servicii variate. Dacă eşti student, află că poţi beneficia de reduceri, astfel vei plăti între 16 sau 17 lei pentru un loc la un film 2D, iar pentru unul 3D, 18 lei sau 22 de lei în weekend.Trebuie să ştii despre acest cinematograf că are o sală specială, 4DX, unde vei trăi acţiunea filmului pe propria piele, căci scaunul tău se va mişca, vei simţi mirosuri, vei vedea efecte de lumini, te vei bucura de sistemul de alimentare cu aer sau dozele de apă. Pentru o astfel de experienţă, preţul va fi de 29 de lei în timpul săptămânii şi de 32,5 lei în weekend.Şi pentru că suntem în perioada sărbătorilor, află că poţi achiziţiona de aici și vouchere pe care să le oferi cadou.

Dacă stai în capătul opus, nu este nicio problemă, căci Cinema City există şi în Vivo! sau Polus, aşa cum îl ştim mulţi dintre noi. Preţurile sunt aceleaşi, dar sala 4DX nu este prezentă şi aici.

Dacă nu ai auzit încă de cinematograful Florin Piersic, îţi spunem că e în Piaţa Mihai Viteazul şi că şi aici ai parte de reduceri pentru studenţi. Preţul biletului este de 13 lei pentru un film 2D, iar pentru unul 3D, mai adaugă încă 3 lei, însă oferta este valabilă doar de luni până joi şi se poate aplica doar la casa de bilete. Nu uita să-ţi verifici Studcardul, acolo ai reducere la popcorn!

Un alt loc de acest fel (în care poţi merge) este cinematograful Victoria, de pe Bulevardul eroilor 51. O să fii plăcut surprins când o sa afli că aici, de luni pâna joi, intrarea la filmul de la ora 13 este gratuită şi că în weekend este doar 10 lei, iar pentru restul, ca student, vei plăti 13 lei. Nu vei găsi, însă, proiecţii 3D.

Lista nu se opreşte aici, urmează Arta de pe strada I.C. Brătianu şi Dacia de pe strada Maiakovski, mai exact în zona gării. La primul, preţul biletului este de 10 lei, iar la cel din urmă, 14 lei.

Acestea fiind spuse, călătoria noastră ia sfârşit. Te invităm să vizionezi măcar o dată pe lună un film în această manieră, să îţi hrăneşti sufletul şi mintea cu inspiraţie, emoţie, haz, fericire.

Articol redactat de Adelina Dinu

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.