Suspansul continuă

Nimic nu se compară cu un film vizionat la cinematograf, însă chiar dacă sălile de cinema sunt închise, îţi poţi amenaja propriul cinematograf la tine acasă. Dacă nu te-ai hotărât ce să vizionezi şi ai nevoie de câteva idei, aici găseşti câteva seriale thriller pe care le poţi urmări începând chiar de astăzi.

„Dark” este un thriller supranatural care a devenit una dintre cele mai populare producții Netflix în ultimii ani. Povestea începe cu dispariția ciudată a unui băiat, care sperie locuitorii din Winsen, un orășel german cu un trecut întunecat și tragic. Când doi copii dispar din oraș, trecutul păcătos al acestuia este dezvăluit, la fel ca și viețile duble și relațiile fracturate care există între patru familii aflate în căutarea copiilor. Seria thriller introduce un puzzle complicat plin de răsturnări de situație, precum și o rețea de personaje curioase, toate având o legătură cu istoria tulburată a orașului – indiferent dacă își dau seama sau nu. Intriga conține elemente supranaturale care sunt legate de același oraș în 1986. Serialul este prima producție germană originală  Netflix. Primul sezon a avut premiera pe 1 decembrie 2017.

Derek Simonds a creat antologia; crimă-dramă, The Sinner pentru USA Network. Este numit după romanul lui Petra Hammesfahr din 1999, care a inspirat primul sezon. The Sinner, un thriller psihologic cu trei sezoane în sine, explorează poveștile oamenilor care comit crime fără să-și dea seama și încearcă să identifice sursa tendințelor lor violente cu ajutorul unui ofițer de poliție cu înaltă calificare. Bill Pullman joacă rolul detectivului care investighează crimele comise de suspecți improbabili și încearcă să-și dea seama de ce au făcut-o. Doar Pullman apare în fiecare sezon, restul distribuției schimbându-se în funcție de povestea sezonului. The Sinner, planificat inițial ca o miniserie în opt părți, a avut premiera pe 2 august 2017, în fața criticilor și a ratingului ridicat. Serialul poate fi găsit pe Netflix. 

High Seas, în spaniolă Alta Mar, este un serial misterios spaniol care a avut premiera în mai 2019 pe Netflix. La sfârșitul anilor 1940, după moartea tatălui lor, surorile Eva și Carolina Villanueva călătoresc pe nava de croazieră Bárbara de Braganza, fostă Covadonga din Spania în Brazilia. Ele se încurcă într-o investigație asupra morților misterioase de la bord, un microfilm ascuns și aurul nazist. Serialul începe cu o femeie misterioasă pe nume Luisa cerând ajutor de la surori, care o introduc ilegal la bord. Ancheta începe când, Luisa pare să fie aruncată peste bord în mare. Când cineva mărturisește, se pare că se termină repede, dar sinuciderea lor în detenție este suspectă. Complicațiile continuă, deoarece surorile trebuie să decidă pe cine să creadă, în ceea ce privește transportul persoanelor în lagărele de concentrare în camioanele deținute de afacerea familiei. 

Todd A. Kessler, Glenn Kessler și Daniel Zelman au creat serialul original thriller de televiziune Bloodline. Serialul îi are în rolurile principale pe Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz, Sam Shepard și Sissy Spacek în rolul familiei Rayburn, care dețin și operează un hotel pe malul oceanului în Florida Keys. Serialul urmărește viața unei femei de 30 de ani, Ola Serafin care este forțată de împrejurări să-și părăsească soțul și Londra și să se întoarcă în orașul ei natal, Lódz. Într-o noapte, în timp ce conducea mașina, el este martor la o situație dramatică care pare a fi sinucidere, dar pe care o suspectează că nu este. Poliția pare preocupată de situație. Disperată, Ola apelează la Internet pentru asistență, unde descoperă un grup de detectivi amatori care rezolvă cazuri penale pe care poliția nu le poate rezolva. Povestea este inspirată de cartea lui Deborah Halber „The Skeleton Crew” și infuzată cu povestea personală a producătorului Wendy West.

Suspansul continuă şi la tine acasă. Aşa că, i-aţi o pungă de popcorn şi vizionează aceste seriale pe Netflix. Îţi garantăm că fiecare dintre ele te va ţine în suspans. Dar până atunci, spune-ne în comentarii care este serialul tău thriller preferat.  

Articol redactat de Iulia Dumitrescu

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.