Să dezbatem împreună!

Ai calități oratorice?  Îți place să vorbești și vrei să-ți faci auzită părerea?  Sau vrei să înveți cum să o susții și să-ți învingi teama de a vorbi în public? Atunci răspunsul la toate aceste întrebări este EduOpen.

Unul dintre cele mai interesante proiecte marca OSUBB (Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai), EduOpen, este un proiect educațional ce cuprinde două laturi: o latură informativ-educativă și o latură competitivă, dedicată tuturor studenților. Acesta își dorește să ajute studenții dornici să învețe lucruri noi prin trainig-urile și workshop-urile pe care le organizează în cadrul proiectului, bazate pe teme de interes din mediul educațional. Își propune să le aducă la cunoștință acestora informații cu privire la dezbaterile academice, oratorie și retorică, ca mai apoi acestea să fie puse în aplicare.

Anul acesta proiectul a ajuns la cea de-a patra ediție și își propune să fie unul la nivel național, nu doar local. Studenți din toate părțile țării vor putea participa și dobândi cunoștințe noi din domenii cum sunt dezbaterile, public speakingul sau cum să-ți alegi și să-ți susții argumentele.

EduOpen 2018 se va desfășura la începutul lunii decembrie, două zile fiind destinate sesiunii de formare (4-5 decembrie), perioadă în care participanții vor asimila noi cunoștințe, în ce-a de a treia zi va avea loc o Masă Rotundă (6 decembrie), unde, împreună cu diverși actori relevanți ai mediului academic, va fi o dezbatere pe un subiect de interes general, iar pe 8-9 decembrie va fi partea de concurs a proiectului, în care toți participanții vor pune în aplicare tot ce au învățat și dobândit în prima parte a acestuia.

Așadar, indiferent de nivelul la care te afli în ceea ce ține de dezbateri, sperăm să te înscrii și tu pentru a face ca dezbaterile de anul acesta să fie memorabile!

Follow us on facebook.com/eduopencluj 😉

Comentarii

comments