Puteri supranaturale dobândite după sesiune

Indiferent la ce facultate te-ai afla, când vine timpul sesiunii vei cunoaște și ce înseamnă a avea puteri supranaturale. Dacă nu știi de ce ești
capabil în sesiune și ce skill-uri poți să dezvolți, noi îți vom prezenta câteva dintre ele.

Puterea insomniei

Ai venit la facultate. Credeai că după admiterea imposibilă și bacul obositor vei dormi și tu liniștit, în sfârșit. Dar, ca prin minune, sesiunea e aici și trebuie să îți cedezi somnul dulce, pentru a învăța la examenul acela greu care îți amenință media. Numărul paginilor materiei se adună și numărul de ore dormite scade formidabil. Ei bine, acum ai devenit un erou al timpurilor tale, deoarece ai reușit să înveți sute de pagini dormind doar două, trei ore pe noapte. Cine ar fi crezut?

A avea sau a nu avea…sânge de cafea?

Toți cei care nu au consumat cafea înainte de sesiune spun că nu o să o facă nici când le bat examenele la ușă. Dar ce te faci când ai un număr formidabil de pagini de învățat și doar câteva zile la dispoziție? Te complaci, cafeaua devenind sânge din sângele tău. Automatul de cafea de la colțul străzii sau de la parterul căminului îți va cunoaște toate suferințele. Nici el nu se aștepta să bei, totuși, vreo 3 cafele pe zi. Vorba aceea: ,,sângele apă nu se face!”.

Vei deveni un motor de căutare!

Nu găsești o informație necesară înțelegerii materiei nicăieri precum o găsești pe internet. Dacă înainte credeai că nu vei deveni un cercetător al celor mai ascunse pagini de internet pentru o propoziție care îți poate aduce nenumărate răspunsuri, acum se dovedește exact contrariul. Sesiunea va face din tine un James Bond al Wikipediei și nu numai. Trăim în secolul XXI, informația ne este la o tastă distanță. Răspunsul nu se află mereu doar în bibliografie!

Stocarea unui semestru într-o zi

Dacă materia pentru bac ți s-a părut multă, când vei veni la facultate și vei vedea cât ai de învățat pentru un examen, ai da orice să te întorci înapoi la zilele cu soare ale bacalaureatului. Te plângi disperat prietenilor că atât nu ai învățat nici pentru 5 examene de bacalaureat, însă reușești, în final, să reții tot ce ți-ai propus. Sute de pagini memorate în doar câteva zile și notă mare la examenul la care nici nu te așteptai să treci. Dacă cineva ți-ar fi spus înainte că vei învăța atât de mult, ai fi râs cu poftă.

Cele mai strânse prietenii se leagă de suferință

Nu ai cursurile alea de dimineață pentru că ți-a fost prea lene să te trezești la 8. La cine să apelezi? Cauți cu disperare pe cineva care a fost la acel curs și singura persoană care îți stă la dispoziție e colega cu care nu ai schimbat un cuvânt tot anul. Primejdia de a pica examenul fără acele cursuri e mare, așa că îți calci pe orgoliu și îi ceri, cu umilință, cursurile. Ea se dovedește a fi foarte de treabă și nu numai că îți oferă notițele ei, dar te și ajută să le înțelegi. Știe și ea cum e, a trecut prin același lucru cândva. Poate merge și un party împreună după sesiune, nu e așa?

Articol redactat de Raisa Crâșmar

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.