Posibilități de voluntariat: Summer Well și Untold

La ce te gândești când vine vorba de un festival de muzică? Presupun că îți trec prin minte line-up-ul, numele prietenilor cu care plănuiești să mergi și cât timp trebuie să economisești pentru a-ți cumpăra biletul, pentru cazare și alte lucruri de genul. Organizatorii Untold și Summer Well îți oferă șansa să îți întâlnești artiștii preferați-chiar și fără să îți cumperi bilet; da, e posibil!-, activând ca voluntar în cadrul festivalelor.

De ce să fii voluntar mai degrabă decât să mergi la festival ca și spectator?

Voi enumera câteva dintre lucrurile care ar trebui să te motiveze, sunt sigură că vei descoperi și altele după ce vei trăi această experiență:

  1. Nu mai e nevoie să îți plătești biletul, pentru că beneficiezi de el gratis. Îți vine să crezi sau nu, asta nu e cea mai bună parte, dar, astfel, economisești niște bani.
  2. Poate ai norocul să fii repartizat în backstage și să fii foaaarte aproape de trupele tale favorite și de artiștii tăi preferați; nu sună rău deloc, nu-i așa?
  3. Bineînțeles că vei face parte dintr-o echipă și, cel mai probabil, îți vei face prieteni acolo.

Dar nu e totul roz. Trebuie să fii responsabil și să respecți zilele și orele în care ai spus că ești disponibil, pentru că lumea se bazează pe tine-nicio presiune-. În plus, faptul că aplici nu îți garantează că vei fi selectat. Există un număr limitat de voluntari.

Cum procedezi să te înscrii ca voluntar la un festival de muzică? E foarte simplu. Accesează site-ul festivalului la care vrei să te înscrii și vei găsi la secțiunea de voluntari formularul pe care trebuie să îl completezi și mai multe detalii despre ce presupune acest lucru.

Înscrierile pentru voluntari la Summer Well au ca dată limită 15 mai. Lineup-ul arată cam așa: Bastille, The Kooks, Kodaline, Cigarettes After Sex, Isaac Gracie and more.

Cât pentru Untold, stay tuned!

Articol redactat de Oana-Gabriela Grigorie

Comentarii

comments