Oportunități, oportunități…

Cluj-Napoca nu duce lipsă de oferte interesante în ceea ce privește cariera, din fericire. Dacă vrei să faci un ban în plus, sau dacă ești hotărât să acumulezi experiență în domeniul visat, atunci probabil te-ai gândit să faci un internship sau să te angajezi. Astfel „testezi terenul” și vezi ce te așteaptă după ce îți termini studiile. Eu te sfătuiesc să faci asta cât mai repede, pentru că scapi cel puțin de un obstacol major – acea frază înfiorătoare din majoritatea anunțurilor: „…se cer minimum 3 ani de experiență…”.

Așadar, aruncă o privire peste aceste două companii, care sunt extrem de deschise către studenți și un mediu foarte fain în care îți poți dezvolta cariera:

SYKES

SYKES este o companie multinațională, de tip BPO (Business Process Outsourcing), lider mondial în oferirea de soluții și servicii de management al relațiilor cu clienții. Cu aproape 40 de ani de experiență în Customer Service la nivel global, peste 54.000 angajati, peste 65 de centre de relații cu clienții distribuite în 23 de țări, SYKES este un partener de încredere pentru clienții săi.

CONTACT:

www.sykes.com

grow@sykes.com

109 Str. Republicii, Cluj-Napoca

Genpact

Genpact este o companie multinațională care se ocupă cu furnizarea de servicii externalizate pentru companii. Sediul central este la New York. În întreaga lume, cei 66.000 de angajați lucrează cu peste 100 de companii listate de revista Fortune 500. În Europa, Genpact operează în România, Polonia, Cehia, Olanda şi Marea Britanie, oferind servicii în domeniul financiar – contabil.

CONTACT:

www.genpact.com

recruitment.ro@genpact.com

Str. Alexandru Vaida Voevod 53-55, Cluj-Napoca

Office Depot

Formată prin fuziunea a Office Depot și OfficeMax, compania Office Depot. Inc este furnizor global de produse, servicii și soluții pentru locul de muncă – indiferent dacă locul tău de muncă este la un birou, acasă, la școală, sau în mașină. Compania are vânzări anuale combinate de aproximativ 17 miliarde dolari, are mai mult de 60.000 de angajați și deservește consumatori și întreprinderi din 58 de țări.

CONTACT:

www.officedepot.ro

53-55 Al. Vaida Voevod str. Cluj-Napoca

Articol redactat de Ștefania Cucu

Comentarii

comments