Netflix & Chill – de toate pentru toți

Ai participat la „şedinţele” de cursuri online, ţi-ai gătit cele 5 porţii de paste şi ai memorat fiecare scamă de pe covorul camerei tale. Acum ce? Ştim prea bine că salvarea ta de la plictiseala apăsătoare este un maraton de seriale, ca la carte. În următoarele rânduri voi veni cu câteva recomandări de seriale captivante, din toate categoriile şi pentru toate gusturile, numai bune pentru binge-watching alături de căţelul, pisica, hamsterul tău. Dacă nu ai niciunul dintre aceste animale, un bol de chipsuri îţi poate ţine companie la fel de bine.

  • The Society: mister, suspans, supravieţuire, adolescenţi. Un singur sezon, rapid de vizionat, care te va ţine lipit de ecran până la ultimul episod. Dacă ţi-a plăcut The 100, dar te atrage şi puţină dramă adolescentină tip Riverdale, probabil acest serial e pentru tine.
  • Baby: adolescenţi, lume interlopă. O dramă italienească despre descoperirea de sine.
  • The Sinner: crime, dramă motiv. Dacă eşti genul de persoană pasionată de psihologie şi de documentare despre criminali în serie, acest serial încă în derulare te va captiva cu siguranţă. Dacă ai răbdarea necesară. Însă, dacă preferi o crimă nouă în fiecare episod îţi recomand Bones, Criminal Minds sau Lucifer.
  • Castle Rock: horror, psihologic, Stephen King. Îmbină fantezia cu poveștile personajelor pe care le indrăgești deja, din cărțile marelui scriitor din secția ,,de groază”. Alte recomandări: The Haunting of Hill House, Penny Dreadful sau bineînțeles, Supernatural, pentru 15 sezoane pline de fantezie.
  • La Casa de Papel: suspans, strategie, jafuri, poliţie. Dacă încă nu te-ai uitat la acest serial, ce mai aştepţi? Acţiunea te ţine cu sufletul la gură, iar cunoscuta expresie „încă un episod” te va ţine treaz până dimineaţa.
  • Euphoria: liceu, romance, droguri, recuperare. Mai mult decât o dramă adolescentină, abordând toate problemele care vin odată cu maturizarea. Un rollercoaster emoţional care explorează descoperirea sinelui, emoţia şi sexualitatea.
  • The Crown: istorie, putere, dramă. Un serial pentru amatorii de TV-show-uri istorice, prezentând domnia reginei Elisabeta aII-a şi evenimentele care au conturat a doua jumătate a secolului XX. O altă recomandare e mini-seria 11.22.63, având ca şi subiect asasinarea președintelui american J.F. Kennedy.
  • BoJack Horseman: animaţie, comedie. Episoade scurte şi situaţii care te vor binedispune. Alte animaţii bine cunoscute și îndrăgite sunt Rick şi Morty sau Big Mouth.

Nu uita că printre vizionarea neîntreruptă de seriale la care ai tot visat, trebuie să-ți faci timp și să participi la cursurile online, căci nu vrem să ne izolăm de educație.

Articol redactat de Mia Grama

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.