„Ne vedem în Flying?”

Deși au trecut aproape 2 ani de când Circul Zburător și-a mutat casa, pentru mulți studenți și clujeni a rămas localul lor preferat. Situat pe strada Universității numărul 3, Flying Circus funcționează ca pub pe timpul zilei, iar seara se transformă în clubul căruia nu-i poți atribui un singur gen de muzică, având petreceri diversificate.

Dacă ar fi totuși să restrângem specificul localului în două cuvinte, am obține „cultură alternativă”. Dacă înainte se baza mai mult pe muzica rock, indie sau metal, în ultimii 2 ani Flying a încercat o reinventare, organizând petreceri de hip-hop, trap, funk, dnb sau chiar de protomanele, fiind astfel singurul club din oraș care ar putea satisface și cele mai underground gusturi muzicale.

Un alt secret al Flying Circus este faptul că se împarte în două spații izolate fonic, care, în general, au muzică diferită în aceeași seară. Asta ca să te poți bucura de două party-uri în același timp. Iar pentru că Flying este mai mult decât doar un local, există seri în care se proiectează filme, desene animate sau alte tipuri de producții, iar intrarea este liberă. Flying Circus este și gazda unor concerte, show-uri de stand-up comedy sau chiar teatru de improvizație.

La capitolul prețuri, Flying Circus stă foarte bine în comparație cu alte localuri din zona centrală, nefiind un efort prea mare pentru buzunarul unui student. În general, accesul la petreceri se face contra cost, prețul unui bilet pornind de la 10 lei. Devenit un adevărat brand, Flying Circus este și o a doua casă pentru mulți dintre noi, fiind un spațiu non-conformist în care poți să fii cine vrei, oricând. Chiar și altcineva în fiecare seară.

Articol realizat de Timea Iancu

Comentarii

comments