Magia serii de chitară cu Molo

Știți genul acela de seri care vreți să țină până la infinit? Cea din 18 noiembrie a fost una. Muzica mă prinde într-o bulă ca cea mai calda îmbrățișare, iar acordurile de chitară ale lui Molo transmit unde doar de liniște și fericire.

De la ora 19 până târziu în noapte cerul de deasupra pub-ului Coyote, pe Piezișă a fost martor la o bucată din eternitate. Molo are abilitatea de a te duce într-o astfel de atmosfera. Încep să cred că Hanul Ancuței cu poveștile, vinul și oamenii săi frumoși s-a inspirat dintr-o seară de chitară cu Molo. După o săptămână plină și un weekend gălăgios, terminarea unei seri de luni cu muzică bună și emoție este cel mai bun remediu pentru reîncărcarea bateriilor. Însoțiți de persoane dragi, în grupa mari sau mici, la câțiva metri de străini am devenit pentru câteva ore o familie. Puteam citi pe chipurile oamenilor melancolia, tristețea, fericirea și euforia transmise de melodiile care curgeau una după altele și poveștile care mai rămâneau în mintea noastră, proiectând imagini din propria experiență.

Iubirea adolescentină? Poate cea mai frumoasă și mai sensibilă după cum ne spune Molo. Ochii fetelor din jur orbeau cu strălucirea de bine, de rău când el vorbea direct cu inima la microfon, surâsul băieților asurzea prin „Știu ce zici, ce simți.” Repertoriul atent ales ne-a dus „În vis”, ne-a îmbătat cu „Apă de izvor”, ne-a dat iar „18 ani” și ne-a plimbat de la o râpă până în pădure alături de fata verde până la cămin cu studente și studenți care mai de care, toate astea pentru ca în final fiecare pentru celălalt să fie „Aproape de voi”.

Parafrazând vorbele lui Molo, mereu se gândește înainte să cânte la cum se va simți și el și publicul, cât de bine va fi ieși totul, iar verdictul pentru seara de 18 noiembrie este că mai bine nici că se putea, lăsându-ne cu sufletul și mintea zburdând pe nori. Dacă ați pierdut această chităreală, dar vreți și voi să simțiți magia stați cu ochii în patru pentru încă o astfel de seară. Dacă ați fost și mai vreți, rudele depărtat-apropiate vă mai așteaptă la o emoție pe pâine îmbibată în muzică.

Articol redactat de Cristina Maria Crudu

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.