Harta evenimentelor perioadei următoare

Nou început de an, de semestru, de noi posibilități și evenimente pe care nu ai cum să le ratezi. Probabil solicitările de la facultate nu sunt foarte multe în această perioadă și te întrebi ce să mai faci, pe unde să mai ieși? Vezi pe facebook că prietenii sunt interesați de multe evenimente, dar tu nu te poți decide pe care să-l alegi. Te întrebi: unde să mă duc? ce să fac cu timpul meu? chiar e un eveniment care merită? Am făcut un scurt research și am selectat câteva „check point-uri” pe harta evenimentelor din luna următoare:

  • #check-point1: Busy 4 Business Week 2018. Ce te așteaptă aici și de ce trebuie să treci și pe la acest eveniment? Simplu! În data de 16 aprilie Asociația Studenților de la Facultatea de Business continuă seria de evenimente dedicate tinerilor studenți, partenerilor și colaboratorilor, cu un proiect de suflet – Busy 4 Business Week. Ei ne propun o săptămână de conferințe și ateliere de lucru, alături de oameni cu experiență în domenii precum business, marketing, public relations sau leadership, astfel încât să contribuie la dezvoltarea voastră profesională și personală. Locație: Urania Palace.
  • #check-point2: „Târgul de Cariere Cluj Global”. Te gândești la un job și totuși nu ai găsit încă unul potrivit abilităților tale? Vrei un job, dar nu știi de unde să începi să-l cauți? Vrei să mergi la un interviu, dar parcă ai emoții? Ai un CV, dar nu ești sigur că spune ce trebuie despre tine? Ți-ar plăcea să fii voluntar, dar de fiecare dată amâni pentru vara viitoare? Nu ai mai avut un job, dar nimeni nu caută colegi fără experiență?
    La Târgul de Cariere ai șanse bune să găsești răspuns la aceste întrebări. Notează-ți în agendă și data de 17-18 aprilie și hai la Sala Polivalentă, cine știe, poate e chiar șansa pe care o așteptai de foarte mult timp!

Și acum că ai parcurs această hartă a evenimentelor viitoare, dacă ar fi să le analizezi, ele combină multe aspecte de care ai nevoie, de exemplu relaxarea prin seria de scurt metraje, dezvoltarea personală prin participarea la workshop-urile, atelierele de lucru și conferințele de la Busy 4 Business Week 2018 sau cea profesională dacă ne gândim la posibilitățile pe care ți le oferă Târgul de Cariere Cluj.

Articol redactat de Sorina Străjer

Comentarii

comments