/Form Space și evenimentele from outer space

Când vorbim despre muzică întâlnim mereu unul dintre elementele cheie a acesteia, mai exact varietatea. Din acest motiv /Form Space este unul dintre cluburile din Cluj care reușește să aducă pe scenă artiști pe placul fiecăruia. Ca în fiecare an, /Form Space a dat drumul distracției cu evenimentele ideale pentru formarea a celor mai memorabile amintiri.

22 NOV – Shining, Alithia, Toy Machine

Seara de Joi, 22 noiembrie este dedicată muzicii Rock n Roll și Progressiv Rock în care cele trei trupe: Shining din Norvegia, Alithia din Australia și Toy Machine din România oferă o experiență plină de vibrație și energie.

23 NOV – Claptone | All You Can Dance

Seara de Vineri, 23 noiembrie este dedicată muzicii Electronică, Techno și House. Claptone este un artist german, a cărui stil musical a fost înfluențat de trupe precum Depeche Mode, New Order, Disclosure sau Faithless, pe a cărui ritm poți să dansezi toată noaptea.

24 NOV – Delia

Sâmbătă, pe 24 noiembrie, Delia și Live Band-ul ei, se întorc pe scena din Cluj-Napoca, de data asta pentru prima dată în /Form Space așa că dacă vrei te distrezi cu prietenii pe piesele ei, nelipsite de la party-uri, acum e momentul.

26 NOV – Alestorm / Skálmöld – Skalstorm Tour 2018

Luni, în 26 noiembrie, Alestorm, cea mai cunoscută trupă de Pirate Metal de pe scena internațională se întoarce în România împreună cu trupa islandeză Skálmöld, aceștia promițând un concert cu influențe power metal cu influențe de folk metal care te poartă prin ritmuri unice datorită varietății de instrumente.

28 NOV – Anna and the Barbies / We Rock Erdély Tour

Concertul din 28 noiembrie face parte din We Rock Erdély Tour și este dedicate pasionaților de muzică maghiară.

29 NOV – Bosquito

Trupa Bosquito te așteaptă joi, 29 noiembrie să te bucuri și să dansezi alături de ei pe rock-ul lor latin cu influențe balcanice, care să îți reamintește de petrecerile vechi din Vamă.

4 DEC – Live Kistehén

Trupa lui László Kollár-Klemencz care s-a lansat la Festivalului Sziget din 2002, vine în seara de 4 decembrie pe scena /Form Space, oferind publicului un concert care să cuprindă cele mai cunoscute melodii ale lor.

7 DEC – Jan Blomqvist & Band

Vineri seara, în 7 decembrie, artistul suedez, Jan Blomqvist încântă publicul clujean cu muzica Dance/Electronică și își prezintă noul său album Disconnected.

8 DEC – BT Live presents Robin And The Backstabbers

Sâmbătă, 8 decembrie, formația Robin And The Backstabbers revin cu un alt concert unde versurile și muzica băieților reușesc să transmită o stare euforică, de energie deplină publicului.

Comentarii

comments