Experiența de studenție cu specific american

Ți-ai imaginat poate de multe ori cum ar fi să trăiești o vară pe care să n-o uiţi niciodată, o vară cu totul diferită de tot ceea ce ai trăit până acum. Multă lume este familiară cu ideea de Work&Travel, însă mulți studenți au o mulțime de nelămuriri despre acest program. Andrei și Miriam ne-au răspuns la cele mai frecvente întrebări despre experiența americană.

Andrei, student în anul 3 la Facultatea de Istorie și Filosofie, a avut oportunitatea ca vara asta să viziteze multe orașe renumite, cum ar fi: New York, Washington, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco. El a avut o colaborare foarte bună cu American Experience : ,,Imediat ce am intrat la ei în sediu știam că avea să fie bine. S-au ocupat de tot și nu numai cât timp eram în țară, dar și puțin în primele zile de America”. Cele două joburi ale lui erau de Kitchen Worker, în orașul Reheboth Beach din Delaware. Chiar dacă era puțin obositor, merita tot efortul pentru banii de la sfârșit de săptămână. Astfel, în septembrie a avut ocazia să călătorească prin multe state din S.U.A., cele mai remarcabile amintiri ale lui fiind în ultimele seri, când se întâlnise cu o colegă de la facultate și câțiva amici în Las Vegas și au închiriat un Dodge Charger și un Corvette Stingray cu care se plimbau pe autostradă, după ce petrecuseră așa cum se face doar în orașul cazinourilor. Sfatul lui pentru studenții nehotărâți: „Daca nu acum, atunci când? Iar dintre o vară petrecută în fața laptopului și una în State, parcă aia în State sună mai bine”.

Miriam este studentă în anul 3 la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. Vara anului 2019 a purtat-o pe meleagurile „ lumii noi ” pentru a doua oară. Miriam s-a întors acasă cu 12000$ după ce a lucrat ca Server în Ocean City, Maryland. Am întrebat-o, de asemenea, ce agenție ne recomandă. „American Experience a fost alegerea perfectă pentru mine. Am fost surprinsă de profesionalismul de care au dat dovadă pe tot parcursul procesului de pregătire al călătoriei mele’’. Cele mai frumoase locuri pe care le-a văzut au fost Cascada Niagara, Parcul Yosemite, Death Valley, New Jersey, Santa Monica și Marele Canion. „Am vizitat toate aceste locuri impresionante și am cunoscut oameni din diferite culturi ale lumii. Acestea au fost cele mai mari câștiguri ale mele”.

Dacă-ți dorești să trăiești experiența americană, agenția American Experience te așteaptă pentru a te înscrie și pentru a beneficia de una dintre cele mai frumoase experiențe ale studenției!

Articol redactat de Emese Boros și Iulia Luca

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.