Evenimente pentru o toamnă completă

-ediția Campus Hașdeu-

Probabil că atunci când te gândești la studenție gândul tău nu stă doar la cursurile de la facultate, ci și la modalități de a cunoaște alți studenți sau de a fi apropiat de ceea ce se întâmplă la nivel local. Pe scurt, cauți activități care să te facă să te simți cu adevărat student.

Ei bine, tocmai cu acest gând am decis să scriem și articolul acesta. Deși este puțin probabil ca acestea să aibă loc în anul universitar ce urmează, credem că orice student merită să afle cum arată o toamnă ocupată în Campusul Hașdeu și să trăiască aceste activități, măcar în timp ce citește aceste rânduri. 

Săptămâna Bobocului

Pentru fiecare generație nouă de studenți, în a doua săptămână de cursuri, Campusul Hașdeu devine centrul vieții studențești. Pusă la punct de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai, această săptămână este dedicată noilor veniți în comunitatea UBB și presupune seri de board games, teatru sau chitară. De asemenea, zilele pot fi petrecute la Căsuța Galbenă, sau în hamacele de lângă, alături de voluntarii OSUBB. În cazul în care evenimentele statice nu sunt pe placul tău, te anunțăm că încă te poți înscrie, alături de echipa ta, la o vânătoare de comori care să îți trezească spiritul de aventură. De menționat că anul acesta, Săptămâna Bobocului a făcut trecerea în online, unde sperăm să surprindem spiritul studenției, chiar dacă numai de la distanță. 

Serile de chitară 

Serile de chitară din Campusul Hașdeu sunt pur și simplu altceva, tocmai de asta merită o rubrică separată. După zile pline de cursuri, ai crede că îți dorești să te întinzi fără să mai faci multe în seara respectivă. Toate acestea până auzi cântecele preferate ale oricărui student, răsunând în întreg Campusul. Dacă simți că rezonezi cu atmosfera studențească descrisă, te invităm să înveți versurile pentru „În umbra marelui urs” sau „Epilog” și să ni te alături la următoarea seară.

Noua ta familie

Bine, poate te-am indus puțin în eroare în titlul rubricii. La ce ne-am referit, de fapt, este posibilitatea de a te înscrie în OSUBB. Dacă ți-ar plăcea să afli care sunt drepturile și obligațiile tale în calitate de student, să îi ajuți pe ceilalți să le cunoască și, bineînțeles, să participi în toate proiectele care dau viață mișcării studențești, te așteptăm să te înscrii până mâine în ceea ce s-a dovedit, pentru mulți dintre noi, a doua familie. Pentru detalii, fii cu ochii pe paginile de facebook și instagram. Sperăm să ne revedem atunci când o întâlnire va fi sigură și vă promitem că ne pregătim pentru un al doilea semestru la fel de fain ca primul.

Redacție: Mihai Mărcuț 
Ilustrație: Emilia Maria Florea 

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.