Evaluarea cadrelor didactice. Părerea ta contează! 

Articolul de astăzi este mai special de fel. Este despre tine, despre rolul tău ca student, despre ce schimbări poți face. De ce zic asta? Nu știu dacă îți amintești sau nu, dar suntem în perioada în care ne putem evalua profesorii. Șansa asta este unică și o ai acum.

Sunt în aceeași situație ca a ta. Am emoții, nu știu dacă merită să îmi zic părerea sau dacă e bine ceea ce fac. Dar pot să zic că mi-am înfruntat frica: Acum câteva zile am deschis AcademicInfo și am început să aleg varianta cu care rezonam cel mai mult, la fiecare profesor. Și știi cum m-am simțit la sfârșit? Mândră că am putut să îmi ajut profesorii.

Orice gest contează, mai ales că este anonim. Pentru că, la rândul lor, profesorii au nevoie să știe cum își pot face cursurile și seminarele mai frumoase și pe placul nostru, al studenților.

Așa că te încurajez, chiar după ce termini acest articol, să îți evaluezi profesorii fără frică!

Îți lăsăm aici și părerea câtorva persoane din comunitatea universitară despre importanța evaluării cadrelor didactice, poate te pot convinge ei să evaluezi 🙂 

PS: Mai sunt 3 zile, pe 9 ianuarie pentru studenții care sunt la învățământul cu frecvență, iar pentru cei de la învățământ cu frecvență redusă și la distanță până pe 17 ianuarie.

 Articol redactat de către: Dalia Brăiloiu

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.