Evadează din prezent la UBB Fest

Ești stresat realizând că  se apropie sesiunea? Te gândești cum să te simți bine înainte de examene? Proiectele parcă nu se mai termină, iar sesiunea, cea mai grea perioadă din studenție, este prea aproape. Știm că vremea frumoasă te duce cu gândul la distracție,  astfel, acest articol este special pentru tine. Vorbim de un eveniment care va răspunde nevoilor tale de distracție și evadare din prezent printr-o gamă variată de activități.

Între 10 și 19 mai revine cel mai cunoscut festival studențesc din Cluj-Napoca, UBB Fest. Vei avea ocazia de a participa la diferite  activități non-formale, îmbinând într-un mod echilibrat domeniul cultural, cel sportiv și cel profesional.  Știm ce întrebare îți stă pe buze  și răspunsul este: da, vor fi și activități fizice! UBB Fest va avea loc în mod hibrid în acest an, îmbinând cele mai faine activități online cu cele mai dorite activități fizice.

Așa cum prea bine știi, Festul are o serie de activități pregatite pentru cei pasionați de sport, de domeniul creativ, de dezvoltarea carierei sau pur și simplu pentru cei care simt lipsa emoțiilor trăite la un festival. Te așteptăm cu paint ball, competiții sportive și jocuri la care îți vei supune abilitățile logice, iar pentru cei “comozi” trainerii invitați sunt gata să-ți împărtășească din experiențele lor. Prieteni noi, socializare, conexiuni între oameni și multe activități distractive, sunt principalele motive pentru care ar trebui sa vii la UBB Fest! Dacă vrei sa descoperi mai multe, urmărește UBB Fest pe social media și află care este motivul pentru care vrei să mergi la Fest! Strânge-ți prietenii la competiții de e-games, la un escape room sau la tatuaje cu henna, iar dacă vreți să vă vedeți online, cele mai faine traininguri cu o mulțime de persoane pe care le ai la follow pe social media.

Așadar, eliberează-ți timpul în perioada 10-19 mai, adu-ți prietenii și vă puteți bucura alături de ceilalți participanți de UBB Fest. Distracție maximă și retrăirea momentelor de altădată, bineînțeles, totul fiind în condiții de maximă siguranță! Are you ready to escape the present and go back to the future?

Articol redactat de Giovanna Balan și Alexandru Ciobotaru.

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.