E posibil să fie despre tine

Oh, bună! Ești student? Ce coincidență! Și eu. Așa că m-am gândit să scriu despre noi. E posibil să te regăsești aici sau, dacă nu pe tine, măcar pe vreunul dintre colegii tăi. Da, plănuiesc să scriu despre toate facultățile, și nu, nu sunt studentă la toate. Dar am și eu prietenii mei. Și cunoștințe general valabile despre orice, că doar sunt la psiho. Dar asta o să vezi mai jos.

Studentul la psihologie

E defect profesional să încep cu propria-mi facultate, dar hei! Așa suntem noi, studenții de la psiho, foarte cool și primii care au o părere avizată. Da, e jignitor să întrebi dacă citim gânduri, că nu facem o facultate de ghicit în stele, dar sigur, când e vorba de vreun sfat, avem expertiza necesară și normal că știm ce ți se potrivește, ți-am studiat comportamentul, așa se spune la noi. Cum să te integrezi în facultatea asta? La primul seminar la care poți, ridică mâna când nu e cazul și spune că ai citit tu un articol absolut irelevant pentru tema care se discută atunci, dar e dovedit științific că e ok să intervii, pentru că te vor mai urma cel puțin încă 15 oameni dornici să-și etaleze cunoștințele absolut valide despre orice subiect. Vă spun pentru că am citit eu un articol care dovedea toate astea, și na…

Studentul la mate-info

Nu toți au ochelari și coșuri și nu toți știu să-ți reinstaleze Windows-ul când nu îți mai merge laptopul că ai dat click pe anunțul ăla care zice că ai câștigat un iPhone X. Sunt și fete, și băieți de treabă, și nu știu neapărat extrem de multe cuvinte cât să își poată argumenta părerea într-o discuție din aia aprinsă despre politică, dar cu siguranță pot face o aplicație care să îți dovedească punctul lor de vedere. Și tu oricum vei uita despre ce vorbeați, că o să fii prea ocupat să-i întrebi cum au reușit să facă așa ceva, că ție ți se dă lumea peste cap când își face Facebook-ul update și nu mai înțelegi cum funcționează. Dar na, package com.company; public class Main { public static void main(String[] args) { System.out.print(„Asa e la info! \n”); } }.

Studentul la filosofie

Aici e cumva mai simplu, că și așa sunt vreo 25 în an în total, iar ăia care rămân se potrivesc de minune cu ce vreau eu să zic aici. Încearcă ei să fie mai artsy, dar nu la nivelul de TTV sau UAD, ci mai mult îmbrăcați în citate de Cioran și întotdeauna pregătiți să vorbească despre infailibilitatea deconstructivismului. Eu nu știu ce înseamnă și sunt convinsă că nici ei, dar când auzi asta, oricum nu mai continui discuția că simți că te depășește și ei se bucură că au câștigat un război care era mai mult o bătălie, și aia cu ei înșiși. Toată înverșunarea asta ține până pe la jumătatea anului 2, când, dacă nu s-au lăsat deja, se apucă de marketing sau ceva din aria asta și se mai laudă doar din când în când cu ce a zis Kant.

Articol realizat de Amelia Pușcoiu!


Serj Zarnescu – instagram.com/serjzarnescu

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.