Despre Science Coffee și iubitori de natură

În perioada următoare Organizația Studenților pentru Natură (OSpN), care în 27 martie împlinește 11 ani de activitate în Cluj-Napoca, va avea câteva evenimente pe care nu trebuie să le ratezi!

Mesaj pentru iubitorii de natură, pentru cei care vor să contribuie în mod activ la salvarea și protejarea ei: OspN Recrutează! Ce? Cum? Când? Îți spunem acum. Recrutările vor avea loc în a doua săptămâna după începerea semestrului al doilea (5 – 11 martie), iar toate informațiile vor fi publicate pe pagina de facebook a organizației. Este binevenit orice student, de la orice facultate! Singurele condiții sunt ca studentul/studenta să își dorească să dezvolte atât proiecte care implică aducerea științei mai aproape de public, cât și proiecte de mediu.

Într-o altă ordine de idei, OspN a pregătit pentru tine un proiect foarte cool: Science coffee. Este o provocare lansată studenților care consideră că știința ar trebui să răspundă unor întrebări de natură filosofică sau etică pentru o mai bună dezvoltare a societății. În linii mari, presupune anunțarea tematicii care va fi supusă dezbaterii într-un cadru non-formal, parcurgerea unui formular de înscriere și întâlnirea propriu-zisă. Prin intermediul acestui eveniment, organizația dorește să contribuie la formarea unor opinii obiective și corecte din punct de vedere informațional. Data și tematica vor fi anunțate pe pagina organizației, urmând să se dea drumul la înscrieri, iar locația va fi confirmată celor care s-au înscris. Deci fii pe fază și nu rata înscrierile!

În final, pentru că suntem la curent cu toate evenimentele trebuie să îți spunem că în luna martie va exista și un party aniversar (pe 27 martie OSpN face 11 ani de activitate), iar petrecerea e foarte probabil să fie în 23 sau 24, în funcție de câteva confirmări pe care le vor primi abia în februarie.

Articol redactat de Mihaela Telescu

Comentarii

comments