Cum să te pregătești de Revelion pentru a-ți merge bine în 2021?

Fie că obișnuiai să îți faci planurile pentru momentul trecerii dintre ani cu câteva luni bune înainte, fie că lăsai planurile pe ultima sută de metrii, trebuie să recunoaștem că anul acesta a fost unul atipic pentru toată lumea. Tocmai de aceea, ar fi recomandat să te pregătești cum se cuvine pentru anul următorul cu speranța că va fi unul mai bun.

1.Acum e momentul să-ți amintești ce ți-ai propus că vei face în anul 2020 și aruncă o privire în timp pentru a vedea ce a mers bine și ce nu, dar mai ales ce ai putea îmbunătăți anul următor. Nu uita să fii în fiecare zi cea mai bună versiune a ta!

2.Poate nu ai reușit să faci sport, să lucrezi la pasiunea ta sau să petreci timp cu familia, așa cum ți-ai propus în urmă cu un an…privește partea bună, acum poți lua o bucată de hârtie și notează tot ce-ți dorești să faci în 2021, iar pentru a te asigura că nu vei uita de acele lucruri lipește hârtia la vedere sau într-un loc în care să o vezi zilnic.

3.Superstițiile sunt „la modă” de Revelion. Chiar dacă nu ești o persoană superstițioasă ai auzit câteva dintre lucrurile de făcut în seara dintre ani sau de lucrurile pe care ar fi bine să le eviți. Cum acestea pot fi diferite în funcție de zona de proveniență, îți poți întreba familia pentru sfaturi sau internetul îți poate spune câteva trucuri chiar utile.

4.Te-ai gândit vreodată să vorbești cu tine, cel din trecut? Ei bine, acum ai șansa asta…îți poți spune ce așteptări ai de la tine, ce ai vrea să îmbunătățești, ce ai dori să realizezi și bineînțeles, câteva sfaturi utile…toate acestea printr-o scurtă scrisoare. Iar la final, nu uita să pui bine scrisoarea astfel încât să-ți amintești la sfârșitul anului viitor de ea și așa să îți amintești de tine, cel din trecut.

Cu toate pregătirile pentru noul an să nu uiți un singur lucru, și anume să te distrezi!

Fie ca noul an să-ți aducă cât mai multe amintiri, oportunități și vise împlinite. Happy New Year!

Articol redactat de Denisa Mălan

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.