Cum e să ai propriul șofer la 21 de ani

Pentru unii dintre noi, succesul vine mai repede decât te aștepți. Studentă și angajată fără carte de muncă la SC PĂRINȚI SRL, mi-am permis să nu merg nicăieri fără șofer. 

Deși nu cred în magie de nicio culoare, niște cărți de tarot mi-au zis înainte să plec la facultate că nu voi circula decât cu mașini foarte mari, albe, marca Mercedes și că voi fi înconjurată mereu de multă lume în timp ce mă plimb de-a lungul întregului oraș.  

Iată-mă astăzi. Scriu această postare din Mercedesul alb cu care călătoresc. Modelul este unul foarte nou. CTP 25. Pentru doar 2,5 lei, oricine poate să ia parte la această aventură. Eu mi-am luat VIP Pass și pe 25 și pe 24B. Două modele de mijloace auto pe care le pot avea oricând doresc. Între orele 6:30 și 00:30.

 Condițiile sunt excelente. Aer condiționat în orice anotimp, diversitate multiculturală, persoane care au grijă de buzunarele tale și un mediu de interacțiune cu necunoscuții foarte propice. Din când în când mai întâlnesc băieți drăguți care se împing în mine când pune șoferul o frână, ca să pară accidental. Ușile au un sistem avansat care detectează supraaglomerația. Dacă geanta ta de laptop nu mai are loc înăuntru, ușile o vor ține afară. 

Cei mai înfocați fani ai acestor modele de mașini sunt noua specie umană numită controlorul. Controlorul este echivalentul stweardesei din avion. Diferența este că nu sunt femei. Și nici drăguțe. Și nu servesc suc de mere, ci foi care costă 35 de lei

Recomand pe această cale tuturor CTP (Compania de transport perfectă) . Tarife reduse, miros garantat de bară de autobuz și posibilitatea de a spune că ai propriul șofer la 21 de ani. 

Articol realizat de Timea Iancu

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.