Cluj, oameni și evenimente

Nu știi ce să faci sau ce să nu faci în următoarele săptămâni? Nu e nici cea mai mică problemă, căci articolul acesta e aici pentru tine și prietenii tăi entuziaști.

Concerte

Alternosfera la Euphoria Music Hall
Desemnată pentru a treia oară „Best Romanian Alternative Rock Band”, Alternosfera lansează albumul „Hausoleum”.
Când? pe data de 21 aprilie
Ora? 21.00
Unde? la Euphoria Music Hall.
Se așteptă un concert electrizant, cu zeci de voci ce vor cânta la unison hituri precum Închisoare albă, Nepoata lui Gagarin sau Mai am.

Festivaluri

Zilele Clujului
În perioada 17-20 mai suntem gata să sărbătorim Clujul! Ca în fiecare an, festivalul are o temă bine delimitată, iar de acestă dată laitmotivul este dat de cei 100 de ani de la Marea Unire. Cu sprijinul tinerilor, clujenilor de orice vârste, a ONG-urilor și a instituțiilor, primăria Clujului promite un festival plin de culoare și voie bună.
Așadar, mijlocul lunii mai este dedicate centenarului unirii și celebrării municipiului.

Aproape paralel cu festivalul dedicat zilelor Clujului se desfășoară

BEER HYPE FESTIVAL

Deși știm cu toții gustul berii, de această dată vă propun să „faceți cunoștință” cu berea artizanală. Într-un cadru organizat, cu muzică bună, cu o atmosferă relaxantă, producătorii de bere artizanală din România vă vor explica cum se fabrică berea, iar workshop-urile și seminariile didactice aduc un plus experienței.
Toate acestea se întâmplă între 18-19 mai în inima Clujului – la Muzeul de Artă Cluj-Napoca.

QUIZ-URI

DTRIVIA A LA T – este denumirea dată unor evenimente ce se desfășoară frecvent „acasă” la Doamna T.
Au loc în fiecare miercuri a lunii, începând cu orele 19:45. 6 runde de întrebări surpriză și diverse vă așteptă să le găsiți răspunsurile. Formează-ți echipa alături de încă 4 persoane și hai să le câștigi premiile! Unul dintre cele trei locuri de pe podium poate fi pentru tine și echipa ta! 18 aprilie poate fi data ta norocoasă!

Articol redactat de Marina Fodor

Comentarii

comments