Centrul de consiliere „Student Expert”

Cu siguranță fiecare dintre noi, studenții, a avut mai mult sau mai puțin o perioadă instabilă și anxioasă din cauza condițiilor tot mai solicitante ale lumii contemporane. Însă, tu ai auzit de centrul de consiliere „Student Expert”?

Scopul principal al Centrului de Consiliere „Student Expert” (CCSE) este acela de a oferi servicii de optimizare personală, consiliere psihologică (individuală și de grup), asistență psihoeducațională și consiliere vocațională. Printre obiective se identifică acelea precum facilitarea adaptării studenților la particularitățile mediului academic, oferirea de suport psihoeducațional studenților pentru depășirea dificultăților academice, identificarea dinamicii nevoilor de dezvoltare personală și profesională a studenților, oferirea de consultanță pentru identificarea și valorificarea oportunităților de dezvoltare personală și profesională. Și cel mai important aspect, tu ca student poți apela la consiliere individuală, adică ai posibilitatea de a lucra individual cu unul dintre consilierii centrului pe oricare dintre temele incluse în programele desfășurate în cadrul Centrului de Consiliere „Student Expert”.

Dar care ar fi acele teme provocatoare abordate în perioada următoare? Ei bine, temele pe care CCSE le abordează sunt unele care ne stârnesc interesul tuturor. Astfel, dacă ești Restant în iubire vei putea să îți oferi o nouă șansă pentru o relație sănătoasă și fericită participând la evenimentul dedicat acestei teme. Apoi, te pregătești de sesiune, la workshop-ul calibrare emoțională prin joc, la cel despre Depășirea propriilor limite, dar și la evenimentul pentru dezvoltarea spontaneității. Acestor evenimente li se adaugă două ateliere prin care vei explora ceea ce înseamnă fericirea pentru tine și cum ajungi să o obții, respectiv cum poți fi convingător și persuasiv în relație cu ceilalți. Ca să îți facă studenția super-prietenoasă, CCSE te invită o dată pe lună la o cafea/un ceai cu psihologii lor, unde îți vor împărtăși idei despre filme, cărți, muzică sau activități utile pentru sănătatea mentală. De precizat ar fi faptul că toate evenimentele se anunță pe pagina de Facebook a centrului cu minimum o săptămână înainte. Participarea este gratuită pentru studenții UBB, dar este necesară înscrierea în prealabil.

Prin urmare, dacă simți că sunt provocări mai vechi sau mai noi care te depășesc, întâlnirea cu unul dintre consilierii psihologici ai Centrului de Consiliere „Student Expert” poate să fie o modalitate potrivită de a trece mai repede și mai bine peste ceea ce te stresează. Astfel, te vei putea bucura la maxim de studenție!

Pentru informații suplimentare, ai mai jos datele noastre de contact:
Adresă: Str. Hașdeu, Cămin 3 (parter)
Facebook: https://www.facebook.com/ConsiliereStudentExpert
E-mail: consilierestudentexpert@gmail.com
Telefon: 0731 266 942

Articol redactat de Mădălina Benchea

Comentarii

comments