Ce spune zodia ta despre tine după carantină

Perioada lui Mercur în Retrograd s-a terminat și odată cu ea, a trecut și starea de urgență. Probabil toți am avut momente în care am fost mai emotivi, mai triști sau mai irascibili. Ușor , ușor totul va reintra în normal, așa că citește până la final să vezi ce se întâmplă cu zodia ta după carantină, dar și pe timpul sesiunii.

BERBEC

Sunt sigur că, nerăbdător din fire cum ești, ai așteptat cu sufletul la gură să treacă starea de urgență. Probabil pe 15 mai, la prima oră, erai deja afară și te plimbai dintr-un colț al orașului în celălalt. Poate încă ești pe undeva, dar libertatea aceasta va avea o scurtă pauză atunci când vei sta acasă, doar pentru a citi materia de examen cu 10 minute înainte. Ia-ți gașca veselă și recuperați timpul pierdut, cât sesiunea încă nu bate așa nervos la ușă.

TAUR

Cel mai probabil ai profitat de ridicarea stării de urgență într-un mod clasic, precum o programare la salon, la tuns sau o plimbare nu foarte departe de căsuța ta. Perioada aceasta pe care ai petrecut-o dormind, gătind delicatese noi, mâncând sau urmărind toate serialele preferate, s-a simțit mai degrabă asemenea unei vacanțe. Sesiunea ce vine nu îți va încurca programul tău clasic, dar strecoară măcar o oră de studiu între episoade sau între mese.

GEMENI

Pentru tine, această carantină a fost destul de cruntă, deoarece nu prea ai avut cu cine să vorbești. Categoric ți-ai sunat constant prietenii și v-ați povestit fiecare oră de plictiseală, însă e cu totul altceva să te asculte încontinuu față în față. Tuturor le-a fost dor de tine, dar nu cred că și de simțul tău comunicativ, mult prea dezvoltat. Nu te baza doar pe examenele orale, știi bine ca nu sunt îndeajuns pentru a trece.  Sesiunea ce vine este un prilej bun de a dezbate lupta pentru cine oprește microfonul cui, tu sau profesorul de la curs?

RAC

Această zodie s-a bucurat enorm de pandemie, fiind timpul potrivit de a se liniști. După ridicarea stării de urgență, cel mai probabil tot în casă ai rămas, alături de cei dragi, depănând amintiri. Ieșirea ta va fi doar la vară, când vei putea merge să înoți la mare sau când se vor putea redeschide piscinele. Cât despre sesiune, cred că știm cu toții că ar trebui să ieși de sub pătură, să nu te mai ascunzi și să te apuci de învățat. Nu mai ai timp liber zilele astea, nu dramatiza și treci peste!

LEU

Mai are rost să ghicesc? Bănuiesc că nu ai stat doar în casă și că ai găsit cele mai originale  moduri de a te vedea cu prietenii, carantina asta. Știm cu toții că ai fost adminul tuturor grupurilor de messenger. Acum, liber, ai putea face orice, dar cu siguranță este ceva interesant și măreț, prea mult ai stat în bârlog. Trebuie să afle toți că ai ieșit pe afară, nu? Legat de sesiunea ce vine, ești ambiționat să iei note mari, să câștigi bursa sau măcar să scapi mai repede de proiectele impuse de profesori.

FECIOARA

Ai rămas cu obiceiuri din carantină, așa că prima ta plimbare este până la magazin pentru a procura detergent, mătură, produse de curățenie și mâncare sănătoasă. Totul trebuie să fie perfect, așa cum era și acum câteva luni, deci vei începe analizând fiecare clădire pe care nu ai mai văzut-o  și vei termina ordonându-ți fiecare produs din coș. Perioada ce urmează va necesita foarte multă atenție și seriozitate. De asemenea, cu privire la examene, sper că deja ai colorat toate informațiile în funcție de dată, timp și importanța lor, iar orele de studiu bine programate vor da rezultate.

BALANȚA

Nu știe nici ea ce vrea să facă. Pe de-o parte era gata să iasă, să petreacă, să se distreze în fiecare zi, dar pe de altă parte ea s-a obișnuit cu patul ei cald. Nu mai știe cu cine să aibă iar conexiuni, ba chiar a devenit destul de anxioasă. Până se va decide exact ce o sa facă, probabil va veni un nou val de Covid-19 și sesiunea probabil deja a trecut. Gândește-te ce importanță au examenele, dar și riscurile pe care ți le asumi în sesiunea asta, dacă nu înveți.

SCORPION

Aștepți să zici tuturor prin ce stări groaznice ai trecut și probabil ești gata să ai parte iar de activități interesante. Cu siguranță în ultimele luni, sarcasmul tău și noile tale tehnici de manipulare au fost bine șlefuite, iar acum sunt  gata de a fi dezlănțuite în contextele sociale.   P.S: Sper că nu ai uitat de sesiunea ce începe, așa că pregătește metodele de copiat, probabil o să ai nevoie de ele, mai ales că nu ai niciun fel de coleg de breaslă sau vreun avantaj de acest gen. Nu încerca să intimidezi profesorul, ai încredere și vei reuși! Ești o zodie norocoasă, mereu ai un as în mânecă.

SĂGETĂTOR

Încontinuu repeți că e de necrezut cât ai stat într-un singur loc. Probabil busola și harta sunt deja pregătite, iar ghiozdanul de călătorii și ghetele de expediție așteaptă în fața ușii. Sigur ai sunat după un autoturism să te plimbe prin trei județe și viitoarea destinație este lângă graniță, întrucât vei fi primul care se va îmbarca în avion când va fi posibil. Referitor la examene, probabil nu ești foarte pregătit, dar fiecare oră de studiu se resimte ca o veșnicie. Nu mai visa, examenul e la un click distanță!

CAPRICORN

E singura zodie care și-a analizat nivelul de productivitate, care s-a ocupat de toate taskurile, care a rămas calm și pregătit pentru orice. El nu are nevoie să iasă după provizii, deoarece această zodie s-a pregătit corespunzător și cel mai probabil a început un nou plan de supraviețuire pentru o nouă izolare, un plan valabil pentru viitorii cinci ani. Cred că ești cel mai bine pregătit pentru examene, ai învățat tacticos pentru sesiune, iar numărul de credite e ca și asigurat. Ești perfect, deci sper că ai auzit ce îți doreai.

VĂRSĂTOR

E zodia care deja a fost la 2 muzee, care și-a cumpărat haine noi sau care a spart toți banii economisiți pe obiecte de la Ikea, deoarece pandemia aceasta a realizat cât de monotonă este camera sa, în loc să își facă temele. Creativitatea te-a făcut să-ți descarci cinci aplicații noi, iar ideile revoluționare descoperite săptămâna aceasta nu se vor implementa singure. Legat de sesiune, probabil ai procastinat până în ultima zi, iar informațiile de care ai nevoie ți se par multe și probabil nu semnificative. Totuși ai o minte sclipitoare, totul depinde de tine.

PEȘTI

Au fost cu siguranță cei ce au adus acasă fiecare animal micuț din fața blocului, întrucât trebuiau să treacă peste căderile emoționale din ultimele luni. Probabil au fost până la magazin să golească rafturile cu junk food. Sunt gata de a ieși din zona lor de confort și de a se plânge la masă, alături de un bax de șervețele și de mica lor grădină zoo. Sună dur, dar vă reamintim că toți s-au apucat de învățat, deci lăsați plânsetele și puneți mâna pe cărțile uitate sub canapea.

Articol redactat de Alexandru Ciobotaru

Comentarii

comments

2 comentarii la „Ce spune zodia ta despre tine după carantină”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.