Ce facem în luna noiembrie?

“Auzi, noi unde ieşim diseară? Ai vreo idee ce facem în weekend? Oh, nu ştiu unde să merg, cred că voi rămâne şi de data asta acasă.“

   Am încercat să rezumăm o mică dilemă a fiecăruia dintre noi, ce-și face adesea simțită prezența pe parcursul facultății. Cum luna octombrie este mai mult una de acomodare, ce aduce alte obstacole pentru student, aceasta se face simțită cu o mică întârziere față de începerea anului universitar. De aceea, am cules câteva posibilități de a-ți petrece timpul liber în Cluj, pe parcursul lunii noiembrie.

  • BEST Training Week – Așa cum îi sugerează și numele, pe parcursul unei săptămâni, echipa BTW se oferă în a-ți prezenta gratuit anumite sesiuni de training, menite să te călăuzească îndrume pe drumul întortocheat al studenției. BTW începe pe 30 octombrie și se termină pe 6 noiembrie.
  • Stand-up Comedy – Partidul Comedianților Români – O întrunire inedită, ce ne invocă „să dăm dumă cu dumă”, în cinstea spiritului umoristic, acompaniată de binecunoscuții comedianți Micutzu și Bordea, dar și de alte nume mari din stand-ul-ul românesc. Adunarea va avea loc în data de 10 noiembrie, de la ora 20:00, pe BT Arena.
  • Bryan Adams: Shine a light – Cu ocazia lansării celui de-al 14-lea album al său, cântărețul și compozitorul Bryan Adams va veni și în Cluj-Napoca, în cadrul turneului ce are ca scop promovarea albumului cu același nume. Concertul va avea loc în data de 11 noiembrie, pe BT Arena.
  • Cluj Blues Fest Limited Edition – Aflat la a 5-a ediție, Cluj Blues Fest este pregătit să delecteze pasionații de blues, cu două nume mari ale scenei blues-ului din Anglia și Serbia. Pentru a mai elimina din suspans, headlinerul evenimentului este trupa Kyla Brox Band, ce vă va aștepta la Cinema Florin Piersic, pe 15 noiembrie.
  • Folk de Colecție – Rămânem în sfera muzicală, cu un concert menit să reinterpreteze istoria folkului românesc, chiar de către legendele acestuia. Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu vă așteaptă pe data de 19 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților.
  • Zdob și Zdub – Probabil ești deja familiar cu maeștrii cross-overului românesc și cei care au descoperit locul în care „Moldovenii s-au născut”. Cu ocazia lansării noului album, „Bestiarium”, aceștia concertează prin întreaga Românie, oprindu-se și la Cluj, pe data de 22 noiembrie, la Cinema Florin Piersic.
  • TEDxYouth – Find Your Voice – Este adevărat că noi suntem creatorii propriului univers și, de asemenea, răspunzători pentru a ne găsi sensul. Dar nu mereu este ușor să ne croim drum în această mare de posibilități. De aceea, TEDxYouth îți vine în ajutor cu o mână de sfaturi, la Cinema Florin Piersic, pe data de 23 noiembrie.
  • We love Retro – Dacă vrei să te bucuri de muzica anilor ‘90 și să participi la cel mai mare Retro Party din România, aici e de tine! 23 noiembrie este ziua pe care ți-o veni nota în calendar, iar locația este Sala Polivalentă.
  • Spărgătorul de Nuci de Piotr Ilici Ceaikovski – Încheiem luna cu un spectacol de balet, la Opera Națională Clujeană, cu o interpretare a clasicului Spărgător de Nuci, premiera acestuia având loc pe data de 29 noiembrie.

Nu ne îndoim de faptul că am omis o largă varietate de alte evenimente ce se vor petrece în această lună, dar, așa cum ne-a obișnuit deja, Clujul este orașul alegerilor. De aceea, sperăm că harta ce am trasat-o pentru voi să marcheze răspunsurile, uneori, atât de greu de găsit.

Articol realizat de Iulian Zbranca & Claudia Cojan

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.