Ce cadou ești?

-în funcție de personalitate-

Suntem în plină sărbătoare, o vreme a cadourilor, bucuriei și a zâmbetelor. O casă caldă, mirosind a prăjituri și cozonaci, o vreme rece, prea înghețată pentru a îndrăzni să părăsești casa, dar cu o ninsoare de poveste și o cană de ciocolată caldă cu un topping de bezele e cadrul în care te afli. Stând la geam și privind ninsoarea, te-a lovit un gând: oare tu ce cadou ai fi dacă ai fi dăruit cuiva? Răspunsul e mai jos.

Știi cadoul ăla pe care ți-l dorești atât de mult? Da, despre el e vorba. Acel lucru mult visat care, în sfârșit, a devenit al tău. Împachetat prea frumos pentru a fi adevărat și așezat la vedere sub brad, acesta poate fi reprezentat de persoana aia prietenoasă, plăcută de lume, dar pe care o găsești destul de greu. Persoanele astea sunt de păstrat, la fel cum păstrezi și cadoul.

Urmează acel cadou basic, dar foarte drăguț. Îl primești, în general, de la ai tăi și se poate vedea efortul depus de ei pentru a-ți aduce un zâmbet. Era bine și fără el, dar parcă e mai bine cu el. Te potrivești aici dacă ești genul de persoană simplistă, care aduce zâmbetul pe buze oamenilor când e în jurul lor, dar căreia i se simte lipsa când e plecată.

Aici vei râde. Sunt acele daruri amuzante, împachetate prost intenționat, dar care îți pun un zâmbet mare pe buze. Un fel de cadou făcut la caterincă, dar o caterincă drăguță, cu bun simț. Dacă ești genul de persoană plină de glume, zâmbăreață, cu o stare bună mai mereu, sigur ai fi acest gen de cadou.

Știi acel cadou nașpa? Cel care nu îți place absolut deloc, dar trebuie să zâmbești când îl primești, doar e cadou. Cred că poți fi acest cadou doar dacă ești genul de persoană enervantă, rea sau rece cu toată lumea. Persoanele te suportă, iar prieteni ai impresia că ai, dar sunt cam inexistenți.

Sigur, cadouri și tipuri de cadouri sunt mult mai multe, dar aceste patru tipuri sunt cele care stau la baza piramidei. Încă ninge afară, iar din ciocolata ta caldă ies câțiva aburi. Stai și te analizezi, oare tu ce fel de cadou ești? Dă-ne un mesaj și spune-ne, suntem tare curioși! 

Articol redactat de Maria Bejan

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.