Cadoul perfect – un stres în plus de Crăciun

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători din an și nu doar pentru că suntem cu toții în vacanță. Este perioada cadourilor, dar acest lucru poate fi stresant deoarece îți dă o grămadă de bătăi de cap, așa că îți propunem să faci cadouri în funcție de facultate.

Or fi ele științe exacte sau științe „tari”, așa cum le mai place lor să se numească, dar limbajul programării nu vă este un atuu atunci când vreți să impresionați un băiat sau chiar…o fată! Studentului de la mate-info ia-i o viață, sunt cei care au cea mai mare nevoie. Amintește-i că viața se află în afara unui ecran!

Studentului la psihologie ia-i un ghid intitulat „Cum să manipulezi omul în 10 pași”, astfel nu vor mai fi nevoiți să se scuze de fiecare dată când îi întreabă lumea dacă pot citi mintea. Acel “depinde” va fi istorie!

Studentului de la sociologie ia-i un dex, poate așa vor ști și ei ce e aia „sociologie” și nu vor mai fi nevoiți să petreacă câteva ore doar explicând ce învață ei la facultate. Studenții de la sport nu mai văd și nu mai aud niciun stimul extern atunci când se uită la un meci, așa că știi ce să le iei.

Se laudă cu creativitatea, acum ai ocazia să le-o testezi! Celor de la FSPAC sau Teatru și film ia-le o bucată de pânză, dacă vor ști ce să facă cu ea sunt persoane cu adevărat creative.

Studentul de la drept are nevoie să își păstreze echilibrul în viață, ia-i o balanță să-și aducă aminte de faptul că mai are una.

Există două tipologi de studenți la litere și istorie: cei cărora le place să citească și cei care sunt acolo pentru că nu aveau o altă alternativă. Acestora ia-le o carte și îți vei da seama din ce categorie fac parte.

Ai prieteni la biologie, geografie sau mediu? Ia-le o stea! Cel de la biologie se va preocupa cu studierea acesteia, cel de la geografie va plănui o excursie până la aceasta, iar cel de la mediu se va bucura că deține o mică parte din mediu, chiar dacă una foarte mică.

Articol redactat de Denisa Mălan

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.