Baza sportiva Gheorgheni

Sunt multe motive pentru care iubim Clujul și cred că putem adăuga aici și noua bază sportivă din Gheorgheni, cel mai mare și mai modern complex sportiv al orașului, unde accesul este gratuit pentru toți cetățenii.

Inaugurată la data de 2 decembrie 2016, baza se întinde pe o suprafață de 9,4 hectare și dispune de 3 terenuri sintetice de mini-fotbal, 3 terenuri sintetice de tenis de câmp, 2 terenuri de baschet, 1 teren sintetic de tenis cu peretele, 2 terenuri sintetice de badminton, 2 terenuri pentru volei pe nisip, 8 mese de tenis de masă, 8 piste pentru popice. Baza mai dispune și de piste de alergare, pistă de biciclete, pistă role viteză, spatii de joaca pentru copii, zonă fitness, zonă parkour și multe altele.  Oricine are acces aici și nu trebuie decât sa își facă rezervare (doar la unele sporturi ai nevoie de rezervare precum: fotbal, baschet, tenis de câmp, popice etc.).

Situată într-o zonă liniștită și departe de aglomerația orașului este locul ideal unde poți face mișcare și relaxa în același timp. Fie că vrei să ieși la alergat sau la un fotbal cu prietenii, baza sportivă este locul ideal. Pentru mine este unul din cele mai frumoase locuri din Cluj, mai ales că mă duc des acolo la fotbal sau la alergat, este locul unde simt că mă încarc atât energetic,  cât și pozitiv. Dacă v-am făcut curioși, nu vă rămâne decât să o vizitați și pariez că o să mai veniți și a doua oară.

Articol redactat de Marius Butnariuc

Comentarii

comments