An nou, dileme vechi

Știm, e acea perioadă plină din an. Facultatea îți cere să înveți pentru parțiale, colegii să ieșiți la cafele și party-uri, evenimente care mai de care se țin scai de tine, iar întrebările prietenilor legate de ce faceți de revelion îți surzesc urechile. Nu știi cum să te mai împărți între grupuri, ce loc este mai potrivit pentru marea petrecere, iar legat de bugetul alocat…eh, te rogi să primești de sărbători bani de la rude.

Dezmăț în apartament

Întâmplarea fericită a dat să stai pe timpul anului universitar în chirie. Atunci de ce să nu profiți întru totul de această șansă? Chiar dacă locuiești în cămin, sigur ai o persoană din grupul tău care stă în apartament sau garsonieră (numărul mare de persoane nu este o problemă, factura la căldură va fi mai mică datorită atmosferei incendiare generate). Revelionul acesta costă undeva în jur de 30 de lei folosiți pentru consumabile. Felurile de mâncare sunt aduse de acasă și gătite de mama, primind 3 stele Michelin. Petrecerea va fi susținută de un dj internațional, prieten cam lipsit de talent în ale balansului, având nevoie doar de un laptop și o boxă portabilă cu volumul minim pentru a nu ajunge prea repede la finalul serii.

Aerul noului an

Ca în fiecare an pe 31 decembrie centrul ia foc… cu artificii, trupele dragi de pe scenă asigurând o trecere dintre ani așa cum ar trebuie să fie. Pentru acest revelion este nevoie doar de niște prieteni cu voie bună, zâmbete mari pe față și picioare gata pregătite de dans. P.S. Se poate recomanda după o doză de aer al noului an un dezmăț în apartament.

Fancy night

Dacă mereu ți-ai dorit ca în noaptea dintre ani să te simți ca pe covorul roșu și ți-ai pregătit ținuta de pe 1 ianuarie 2019, localurile din Cluj sunt aici pentru tine. Dacă tot anul ai frecventat anumite pub-uri și cluburi, ele te așteaptă să le sari în brațe pentru a te trece pragul către 2020. Caro, Euphoria Music Hall, Che Guevara Social Pub sau Midi, în Cluj găsești locul care se pliază perfect pe ce îți dorești tu pentru o seară ca aceasta. Iar dacă îți dorești să ieși cu prietenii, dar nu vrei să cheltuiești o sumă prea mare de bani într-un timp, Insomnia Cafe vine cu conceptul perfect. Mâncarea o aduci tu, consumabilele ei, iar taxa de rezervare a mesei este de doar 20 de lei.

În Alpi

Revelionul la munte îmbină o multitudine de tipuri de oameni. Unii petrec toată noaptea, iar ziua preferă să doarmă. Alții să stea la povești infinite prin care se mai zbate câte un pahar de vin fiert. Chiar dacă îți dorești să dansezi până îți fug picioarele de sub tine, să pui competiția pe board games sau chiar să te avânți în drumeții, revelionul la o cabană satisface toate aceste activități. Prețul este unul modic pentru o astfel de distracție, ținând cont de perioada de obicei lungă în care lumea , iar mâncarea poate fi adusă de acasă.

De ce mai aveți nevoie? Energie, energie și oamenii dragi vouă!

Articol redactat de Cristina Crudu

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.