Activități la orizont

A trecut într-un final și s(tr)esiunea! Pentru unii mai ușor… pentru alții mai greu. Având în vedere faptul că „greul” s-a dus, noi reintrăm în febra voluntariatului și proiectele ies pe bandă rulantă.

O organizație pusă pe fapte mari în perioada aceasta este Organizația Studenților Chimiști. Chimiștii noștri vor derula în perioada 11 martie – 1 aprilie 2018 al doilea proiect ca amploare al organizației: „Schimb de experiență”, aflat la a X-a ediție!

Și totuși… ce urmărește acest proiect?

În primul rând, aducem laolaltă studenții Facultății de Chimie și Inginerie Chimică din Cluj-Napoca, cei ai Facultății de Chimie Aplicată și Știința Mediului din cadrul Universității Politehnice din București și cei ai Facultății de Chimie din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. În al doilea rând, ne deplasăm în fiecare oraș și petrecem câte o săptămână de neuitat, interacționând cu mediul celorlalte facultăți. Nu în ultimul rând, le asigurăm oaspeților noștri o experiență grozavă în Cluj. Așadar, le pregătim o săptămână plină: vizite la muzee, la teatru, treasure-hunt-uri, paintball, blowling, boardgames. De asemenea, studenții vor vizita fabrici din domeniul chimiei și ingineriei chimice din județul Cluj și o serie de obiective turistice (Grădina Botanică “Alexandru Borza”, Observatorul Astronomic, Palatul Banffy).

Organizația Studenților Chimiști dorește să le arate studenților din alte centre universitare în ce constă viața studențească din Cluj încercând să atragă viitori studenți în cadrul Universității Babeș-Bolyai. Noi le urăm succes și așteptăm tot mai multe proiecte din partea lor!

Articol redactat de Claudia-Andreea Cojan

Comentarii

comments