6 lucruri pe care probabil nu ți le vei permite niciodată

Sunt unele lucruri in viață foarte greu de crezut că ele chiar există. Prețul lor, de altfel, este și mai greu de conceput. Deși ai economist lunile astea niște bani pe chirie, e cam dificil să-ți poți permite (curând), unul din următoarele lucruri:

1. Blossom Coffee

 După părerea experților din lumea cafelei, Blossom Coffee este cea mai bună cafea din lume, având cel mai rafinat gust posibil. Aceasta este produsă într-un mod unic, boabele de cafea provenind de la animale din Amazon. O cafea rafinată are nevoie și de un preț rafinat, acesta pornind de la 600$ pentru un kilogram. Achiziția poate fi însoțită de un măcinător unic, care poate măcina doar aceste boabe de cafea, la prețul de 3400$. Știm, pare puțin ireal. Dar dacă ești un iubitor înrăit al cafelei, atunci trebuie sa transformi „probabilul” în „viitorul”, pentru ca expresia „Mă simt în al 9-lea cer” să devină realitate la fiecare gură din această cafea.

2. 165K Kitty

Dacă ești un iubitor de animale, în special de pisici, atunci un „Ocecat” ar fi animalul de companie perfect. Aceasta este o combinație între pisici siameze, abisiane și cu păr scurt american. Stacy, crescătoarea lor, susține că acest tip de pisică este crescut în familia ei de cel puțin 100 de ani. Pisicile, având mărimea apropiată de cea a unui tigru, sunt cele mai deștepte pisici din lume, cu un simț de prădător greu de stăpânit. Nu pot fi calme până nu se asigură că încăperea în care locuiesc nu este 100% sigură pentru ele. Desigur, o pisică foarte deșteaptă vine cu un preț destul de mare, ele fiind vândute de la 30,000$ pana la 165,000$.

3. Beverlly Hills 9H2O

Chiar dacă fiecare apă provine din aceeași sursă, ploaia, ceea ce diferențiază sortimentele de apă este nivelul lor de SDT (solide dizolvate total). Producătorul de apă Beverlly Hills 9h2o reușește sa ajungă la cel mai bun nivel SDT al apei sale, creând astfel cea mai rafinată apă din lume. Această apă „magică” poate fi procurată la un preț de 100,000$ pentru o sticla de 2 litri, fiind, momentan, cea mai scumpă apă plată din lume. În plus, oriunde ai fi în lume, ea va fi livrată ide către producătorul însuși, într-o cutie specială cu cifru, alături de patru pahare Bacquette, pentru o experiență de neuitat.

4. Popcorn cu aur

Vizionarea unui film de calitate necesită și un popcorn pe măsură. Un producător din Texas a creat  un popcorn inedit, acesta având în compoziția sa nu doar cea mai scumpă sare din lume, dar și cel mai unic sos pentru popcorn, un sos creat din aur, complet comestibil. Se poate cumpăra doar fizic, în Texas, direct de la producător, iar  o pungă de popcorn poate fi achiziționată la doar 600$. Dacă te întrebi ce gust poate avea aurul, persoanele care au reușit să guste din acest popcorn, susțin ca ar avea un gust de caramel, într-o formă foarte rafinată.

5. MBL  Radialstrahler

MBL Radilstrahler este un sistem audio care transformă un houseparty micuț într-o experiență completă de festival, deoarece acest sistem transmite muzica într-un unghi total de 360 de grade. Acest sistem inedit este produs pentru locuința proprie, avion privat sau un yacht, fiind unic în modul său de operare. Pentru o asemenea petrecere în casa ta, vei plăti nu mai puțin de 260,000$. Sistemul vine la pachet cu un amplificator și o greutate de 200kg, pentru a fi aproape imposibil de furat. Din păcate, acest dispozitiv nu funcționează pe bază de wireless, iar cablurile necesare pentru a-l putea folosi trebuie cumpărate separat, la un simplu preț de 200,000$.

6. Periuță de dinți

Igiena personală este un lucru foarte important in viețile noastre, motiv pentru care cheltuim bănuți extra pentru lucruri cât mai de calitate. Aceasta periuță de dinți este și ea destul de specială, fiind construită din titan și având un sistem anti-bacterian puternic. Chiar dacă periuța costa 5,000$ dolari, ai avantajul de a nu o mai schimba niciodată, deoarece producătorii susțin faptul că produsul nu expiră niciodată.

Articol redactat de Andrei Rațiu

Comentarii

comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.