Studenția poate fi o perioadă încărcată, dar experiențele pe care le trăiești sunt once-in-a-lifetime. Cât timp încerci să găsești un echilibru între învățat, viața socială și cea romantică, acordă cinci minute listei acesteia cu idei de întâlniri low-budget în Cluj. Până la urmă vrem să mergem la date, dar fără să ne cheltuim toți banii din portofel! 

1. Plimbați-vă prin Parcul Central

Sună a ceva scenariu desprins din Liceenii? Sure, dar o întâlnire în Parcul Central le are pe toate: loc destul pentru o plimbare (sau un picnic?), aer curat și priveliștea superbă a lacului. Că tot veni vorba despre picnic, nu trebuie să fie ceva elaborat. Puteți să improvizați în cel mai simplu mod, poate luați ce aveți în frigider. Zacuscă pe pâine: de ce nu? Folosiți-vă imaginația și creativitatea pentru a crea combinații care mai de care mai deosebite. 

2. Quiz, Karaoke și alte asemenea

So picture it: you and your date singing a love song at a karaoke night. Isn’t it lovely? Dacă optați pentru un karaoke date în orice local din Cluj, do it just for fun. E karaoke, nu Vocea României. Se poate întâmpla să falsați, să nu vă sincronizați, dar nu e nimic greșit cu asta, cel mai important este să vă simțiți bine. 

Dacă tu și perechea sunteți, totuși, mai nerdy, puteți opta pentru un quiz, iar dacă vă pregătiți temeinic puteți să vă bucurați la finalul serii și de un premiu. 

3. Thrift shopping ca Macklemore

Nu vă contrazic, în majoritatea timpului dragostea nu se leagă în magazinele second hand, dar cum spune un vechi proverb românesc, nu știi niciodată de unde sare iepurele.  Așa că poate fi un date neașteptat și foarte distractiv în care să vă aflați gusturile vestimentare, să experimentați și să vă ieșiți din zona de confort. O altă variantă pentru colecționari ar fi piața OSER. Deci dacă sunteți și matinali, aveți toate șansele să aveți o dimineață foarte frumoasă la târg și să plecați de acolo nu numai de mână cu partenerul, dar și cu un suvenir sau o haină care să vă încânte.  Poate la final chiar o să vă asortați, cine știe? 

4. Date la Grădina Botanică

Timpul petrecut în natură nu doar că ajută la buget, e și un prilej să admirați frumusețile naturii și să petreceți timp de calitate cu persoana iubită. Intrarea în Grădina Botanică pentru studenții UBB este gratuită, iar de aici încolo aveți nevoie doar de bună dispoziție și poate niște gustări. Fie vară, fie iarnă, este un loc minunat peisagistic vorbind, cu o varietate de plante și multe informații despre acestea. Cele din sere mi se par cu adevărat deosebite. Un alt avantaj este că Grădina Botanică se întinde pe o suprafață considerabilă și este și aproape de campusul Hașdeu, deci vă așteaptă o plimbare lungă și frumoasă în sânul naturii. 

Articol redactat de Kate Armitage

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *