-un cumul de experiențe și emoții-

Ai ajuns în aceste zile în Campusul Hașdeu și nu ai înțeles de ce te cuprinde un vibe aparte? Nu ai știut de unde vin acordurile de chitară sau de ce vezi oameni care radiază entuziasm prin fiecare gest? Ei bine, răspunsul nu are nevoie de prea multe explicații: a început UBB Fest!

UBB Fest este festivalul care îți aduce o diversitate de experiențe, pentru orice mood sau orice pasiune ai avea. Fie că simți nevoia de a-ți aduce la lumină latura artistică, fie că îți dorești să te focusezi pe dezvoltarea profesională sau să îți pui corpul în mișcare, la UBB Fest găsești activitățile, și mai ales oamenii, alături de care să trăiești momente care îți vor rămâne aproape de suflet.

Pentru că fiecare zi de festival îți aduce un cumul de experiențe, hai să vedem departamentele pe care le poți descoperi în cadrul proiectului.

  1. Cultural: 

Seri de chitară, contraste de culori pe pânză și scurtmetraje în aer liber. Dacă ai schițat deja în minte o imagine complexă, în tonuri calde, ai descris exact sfera culturală a festivalului. 

Ești curios să afli ce activități îți aduce aceasta în ultimele zile de festival? Ei bine, azi, 11 mai, vei putea fi în primul rând la concertul lui Vlad Dobrescu, iar pe 12 mai îți vei putea crea propriile bijuterii handmade sau chiar un ”teaser” al tatuajului pe care ți-l doreai demult (căci te așteaptă și un atelier de tatuaje cu henna).

Înscrieri activități culturale: aici

  1. Sportiv:

Pentru că odată cu zilele însorite corpul tău a prins mai multă energie pentru mișcare, departamentul sportiv îți aduce mediul în care vei putea da frâu liber mișcărilor de dans exersate până acum doar acasă, dar și în care vei primi un boost de adrenalină și entuziasm.

Iată ce te așteaptă în următoarele zile în cadrul acestui departament: dance battle UBB FEST x 2HUSTLE (11 mai) și traseu cu obstacole (13 mai).

Înscrieri activități sportive: aici

  1. Profesional

Oameni care te inspiră la tot pasul, conversații care îți pot răspunde la întrebările pe care le ai despre carieră și conexiuni care nu se vor încheia odată cu un anumit eveniment. În cadrul departamentului profesional, încă te așteaptă evenimente care te pot ajuta să obții acel click de inspirație de care ai nevoie: „Cum arată piața muncii- meseriile viitorului și cerințele jobului” (11 mai) și „La job – despre carieră și mituri” (11 mai).

Înscrieri activități profesionale: aici

După cum poți vedea, UBB Fest a venit și în acest an cu de toate. Creativitate, artă, sport, carieră, inspirație – un mix de caracteristici care reflectă exact același mix de sentimente și trăiri pe care îl poți avea în cadrul festivalului. 

UBB Fest 2023: This is your game.

Articol redactat de: Ana-Maria Icușcă

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *