Iar sunt autobuzele pline, autostrăzile super aglomerate și în trenuri se stă și în picioare. Nu, nu e 1 mai, este săptămâna de dinaintea Crăciunului, când toate drumurile duc acasă. Când abia aștepți să dormi în patul tău, să îți ajuți familia la gătit și să te întâlnești cu mătușa care te întreabă când vii și tu cu încă cineva acasă. 😉 

Primul somn de acasă, după mult timp în care nu ai mai fost, este ca o călătorie în copilărie. Și dacă nu te trezesc urătorii care umblă printre blocuri cu capra sau ursul, is it really Christmas? Oricum, pregătirea pentru Crăciun începea cu mult timp înainte, cu fiecare telefon primit de la părinți, care te întreabă ce cadouri vrei sau cu ce mâncare să te aștepte. 

Luna decembrie e ca o vacanță continuă, că sigur nu mai ai chef de niciun curs când vezi că toată lumea intră în spiritul Crăciunului cu mult prea mult timp înainte. Ți-am făcut o listă cu câteva lucruri pe care le faci de Crăciun, inevitabil, iar dacă nu ești de acord sau mai ai ceva de adăugat, let us know.

  • Te uiți la filme de Crăciun și te întrebi de ce nu există un film fără povești de dragoste
  • Bei vin fiert/ceai la târgul de Crăciun, chiar dacă îți îngheață până și piercing-ul din nas
  • Mănânci un kilogram de clementine pe zi, iar după le pui cojile pe calorifer, să se simtă în toată casa. Sau sunt singura care face asta?
  • Împodobești bradul dar uiți să verifici luminițele înainte să le pui în el 
  • Lași goana pentru cadouri pe ultima sută de metri și te enervezi când vezi că toată lumea a făcut la fel, când vezi cozile din magazine

Sună a chestii overrated și de care ne-am plictisit, dar ne dau mereu confortul de care avem nevoie în perioada aia, pentru că știm că e ceva care nu se va schimba radical niciodată. 

Nu uitați să vă bucurți de fiecare moment și să le aratați alor voștri cât de reunoscători sunteți pentru ei. Enjoy and take are!

Articol redactat de Elena Goguță

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *