Dacă ești în căutare de locuri și activități care să îți pună în mișcare partea creativă, ești în locul potrivit! Mai jos găsești câteva opțiuni pe care să le explorezi din diverse arii creative, fie singur sau cu prietenii.

  1. Ceramic Cafe (Strada Brassai Sámuel 4)

Te-ai gândit vreodată că ai putea ieși în oraș cu prietenii tăi și să pictezi în același timp? La ceramic cafe ai parte de o experiență unică – poți personaliza o cană pe care să o iei mai apoi acasă! Tocmai ai găsit locul perfect pentru următoarea ieșire în oraș.

2. Cursuri de dans – trupa The Hive

Cei de la The Hive oferă diferite cursuri de dans pentru toate vârstele. Printre ele se numără și cursuri de Kpop, afro dance, streetdance, chiar și yoga! Poți încerca cursurile lor la evenimentele de tip open days, unde ai ocazia să încerci gratuit orice tip de dans. 

3. Cursuri de pictură – Atelier Pastel Cluj

Atelierul Pastel oferă cursuri de pictură și arte plastice atât pentru copii, cât și pentru adolescenți și adulți, la prețuri accesibile. Aici e locul perfect unde potențialul tău creativ și aptitudinile artistice pot fi descoperite, îndrumate, dezvoltate.

4. Școala de teatru Alegria

Dacă ești pasionat de teatru și vrei să-ți cultivi hobby-ul în timpul liber, școala de teatru Alegria oferă cursuri de teatru & improvizație. Mulți foști cursanți o recomandă ca fiind cea mai bună școală de teatru din Cluj!

5. Asociația Create.Act.Enjoy

Cei cu o fire creativă au oportunitatea de a-și dezvolta pasiunile într-un spațiu neconformist, alături de oameni creativi. Înființată de actrița Diana Buluga, asociația își desfășoară activitatea la Urania Palace, iar printre activitățile lor se numără și ateliere de film, creative writing sau teatru și activități pentru a aduce un stop de pozitivism în viața multor persoane defavorizate sau care suferă de o boală.

Sperăm că ți-am oferi câteva variante pentru a te motiva să dai acum startul călătoriei tale creative în Cluj! Ai încercat vreuna din ele până acum? Spune-ne în comentarii cum a fost experiența ta!

Articol redactat de Roxana Belen Pop

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *