Creștere, inovare și eficiență sunt cuvintele care descriu cel mai bine  compania Alstom cu 27 de ani de experiență și peste 1.200 de angajați pe o perioadă nedeterminată, ce se asigură că România se îndreaptă către un transport feroviar modern și sustenabil.

Aceasta vine cu soluții de control digital al traficului feroviar, infrastructură și electrificare. Compania se mândrește cu premiile impresionante pe care le-a câștigat în domeniul transportului feroviar din România, cum ar fi : 

  • Primul sistem de semnalizare ERTMS Nivel 2 instalat pe o linie feroviară convențională reabilitată: Frontieră-Curtici-Arad Km 614.
  • Primul centru modern, complet automatizat, de management al traficului, la Arad; urmează cele de la Simeria și Brașov, care vor fi implementate tot de Alstom
  • Primul sistem de semnalizare de tip CBTC instalat în România – Linia 5 a Metroului din București, prima fază dată în folosință în septembrie 2020.
Oportunități de carieră la ALSTOM România

Să fii angajat în compania Alstom înseamnă să faci parte dintr-o echipă internațională cu înaltă calificare. În același timp vei lucra alături de echipa ta pentru unele dintre cele mai prestigioase proiect de control digital al traficului, mentenanță și infrastructură din industria feroviară, atât în România cât și în alte țări.Echipa Alstom este una agilă, inclusivă și responsabilă. Acționează rapid și anticipat, învață și se adaptează constant. Spiritul inclusiv și responsabil este subliniat de acceptarea diferențelor grija față de angajați, clienți și față de societate.

Compania Alstom promovează cultura orientată spre inovare și excelență și le oferă oamenilor oportunitatea de a contribui direct la modernizarea modurilor de transport, atât digital cât și într-un mod sustenabil. Centrul global de servicii al Alstom din Cluj-Napoca este un angajator de top din regiune, principalele sale specialități fiind HR, Finanțe și Achiziții.

În cadrul proiectului FutureUp, compania Alstom a pus la dispoziție trei posturi: Procurement Intern, Accounts Payable Analyst și HR Team Analyst with German. Pentru mai multe detalii despre compania Alstom din România și oportunitățile de carieră intra pe pagina oficială “Alstom România” sau pe paginile de Facebook, Instagram și Linkedin.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.