Oportunitate, echipă și dezvoltare sunt trei cuvinte ce descriu cel mai bine esența companiei Emerson. Înființată în 2006 și cu o comunitate de peste 3000 de angajați, Emerson Cluj este cel mai mare site Emerson din Europa. Compania își propune să rezolve unele dintre cele mai complexe provocări ale lumii prin îmbinarea deceniilor de tehnologie, o expertiză de vârf în industrie și o curiozitate constantă despre lumea din jur.

Cele două platforme de afaceri de bază ale Emerson, soluții de automatizare și soluții comerciale și rezidențiale, permit companiei să identifice și să confrunte problemele unei piețe ce devine din ce în ce mai complexă, ei reușind să devină un partener de încredere pentru clienți. Automation Solutions este lider în a ajuta producătorii de procese și de producție discretă să automatizeze și să optimizeze procesele de producție prin tehnologii de cea mai bună calitate și expertiza în industrie. Commercial & Residential Solutions dezvoltă tehnologii și servicii care îmbunătățesc confortul uman, protejează alimentele, protejează mediul, permit eliminarea durabilă a deșeurilor alimentare și sprijină construcția și întreținerea eficientă a clădirilor și a infrastructurii municipale. O altă dovada a pasiunii pentru sustenabilitate este faptul că site-ul acestora este alimentat 100% de energie verde si regenerabilă.

Din punct de vedere social, Emerson reprezintă un mediu inclusiv și divers, ce încurajează persoanele inovative, deschise, cu puncte de vedere proaspete și idei ambițioase. Sprijinul reciproc, învățarea constantă și creșterea împreună a echipei sunt de asemenea valori de bază ale companiei. Aceștia prețuiesc oamenii talentați, libera exprimare a acestora și rescunosc valoarea fiecărui rol în cadrul organizației.   

O lume mai sănătoasă, mai sigură, mai inteligentă, o lume de mâine este ceea ce își dorește Emerson să creeze cu ajutorul echipei sale de ingineri, designeri și soluționari de probleme. În cadrul proiectului FutureUp, au fost oferite trei internshipuri, un post de Account Payable Intern și două posturi de Account Receivable Intern, pentru cei ce și-au dorit o provocare, cei care au crezut că au ce este nevoie pentru a lua parte la schimbare. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.