Un proiect de suflet pentru Organizația Studenților din UBB, ajuns la a IX-a ediție, UBB Fest își propune an de an creșterea implicării directe a tinerilor, în viața sportivă, culturală și profesională a orașului Cluj-Napoca.

În cadrul festivalului, organizatorii doresc să aducă spre participanți cât mai multe modalități de a se rupe de cotidian și a încerca diverse activități noi. Pe toată durata proiectului, lângă căsuța galbenă din Campusul Hașdeu, este amenajat un chill zone unde puteți veni pentru a sta cu prietenii sau cine știe, chiar pentru a cunoaște persoane noi.

DEPARTAMENTUL SPORTIV

Poate nu toată lumea face sport la aceeași intensitate, dar la UBB Fest există activități sportive pe placul oricui. Poate îți place acțiunea, să simți cum îți curge prin sânge adrenalina – well, air soft-ul sau paint ball-ul sunt activități pentru tine. Sau poate ești mai calm și în loc de adrenalină, sângele îți pompează pe ritmul muzicii. UBB Fest te aduce în sălile de dans de la The Hive cu multe workshop-uri care să îți stârnească emoțiile și să le exprimi prin mișcări. Opțiunile sunt multe: African (E)motion, Eazy Choreo sau Street Dance Basics. Tu doar ascultă muzica și lasă-te dus de val.

Cert e că activitățile de pe departamentul sportiv te vor stimula atât pe plan fizic, cât și intelectual. De la workshop-uri de nutriție, supraviețuire în natură sau de prim ajutor sărim odată cu mingile de pe terenul de sport la streetball, fotbal sau ping pong.  

DEPARTAMENTUL CULTURAL

Departamentul cultural al festivalului dorește sa creeze o atmosfera cât mai relaxantă pentru participanți. Și cum acest departament se îmbină foarte bine cu creativitatea, sunt pregătite piesele de teatru, atelierele creative de fotografie, origami, pictat în cafea și tatuaje cu henna. Gojira, Ada Milea, Țapinarii și Harmoniac sunt doar câțiva dintre invitații de la concertele ce vor da culoare festivalului. Pentru relaxare și conectare cu sinele, atelierul de controlarea emoțiilor pe scenă, realizat de cei de la Reactor, este o oportunitate ce nu trebuie ratată. 

DEPARTAMENTUL PROFESIONAL

 Numele te poate duce cu gândul că departamentul este unul serios, însă nu e chiar așa. În viața de zi cu zi, latura profesională reprezintă un aspect important, iar de aceea UBB Fest aduce în atenția participanților traininguri de negociere, scriere de CV, educație financiară, care vin cu skill-uri de care avem nevoie în fiecare zi. Interesant, nu? Participanții vor putea pune direct întrebări persoanelor care activează în social media, iar alături de profesori din mediul universitar vor învăța mai multe despre leadership și comunicare eficientă, tips&tricks despre scrierea licenței și cum să lase emoțiile deoparte atunci când aud de “public speaking”. 

  Acestea fiind spuse, UBB Fest dorește, pe lângă angrenarea unui număr cât mai mare de participanți, a fi un eveniment ce va deveni unul de referință pentru comunitatea academică a universității, dar și pentru comunitatea locală, reușind chiar de la prima ediție să fie unul dintre cele mai mari evenimente de acest fel din Cluj-Napoca.

Articol redactat de Alin Tiptiș

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.