Cu toții știm că studenția poate fi o perioadă mai delicată a vieții: dintr-o dată locuim singuri, trebuie să ne descurcăm pe cont propriu, devenim stresați și avem tone de lucruri de făcut, dar mai ales nu avem bani.

Da, în studenție realizăm cât de mult costă lucrurile de fapt și încercăm să economisim cât mai mult. Norocul nostru este că pentru studenți există o mulțime de oferte, reduceri, oportunități și chiar lucruri gratuite ca să ne ajute cu situația curentă.

Astfel, în acest articol, vă voi prezenta câteva site-uri și platforme la care ai gratuitate ca student. Poate de unele ai mai auzit, iar de altele nu, dar sunt sigură că anumite platforme pot fi foarte folositoare în diverse domenii.

Github

Platforma Github, un serviciu de găzduire web pentru proiecte de dezvoltare a software-ului, oferă studenților din toată lumea oportunitatea de a beneficia de gratuitatea tuturor serviciilor sale (folositoare mai ales pentru persoanele din sfera IT) plus a altor aplicații asociate cu Github printr-o mare ofertă numită Student Pack.

Prin asocierea cu pachetul oferit de Github, studenții beneficiază de gratuitate limitată sau reduceri considerabile la alte patforme precum Canva, Namecheap, Digital Ocean, Microsoft Azure, Name.com, JetBrains, Educative, Visual Studio Code, DataCamp și multe altele din domeniul informaticii.

Canva

Deși am menționat de aceasta înainte, prin asocierea cu pachetul studentului Github poți beneficia de un abonament anual Premium gratuit pentru platforma Canva.

Canva este o platformă foarte populară de design grafic utilizată pentru a crea prezentări, conținut vizual pentru social media, CV-uri, postere, documente și este utilă în domeniul media, digital, marketing și comunicare.

Youtube și Spotify

Da, ai citit bine, aceste platforme de conținut audio-video oferă studenților oferte speciale. Aparent ambele aplicații permit un abonament Premium și Ad-free timp de o lună întreagă pentru studenți. Știm că nu e mult, dar măcar ai ocazia să profiți din plin de acest lucru.

Skillshare

Skillshare este o platformă educațională ce oferă tuturor abonaților o multitudine de cursuri despre vaste domenii, de la cursuri lingvistice la artă 3D sau de la gătit la IT și matematică. Prin statutul de student puteți beneficia de primele două luni gratuite de abonament, după aceea costul se înjumătățește.

Amazon Student

Surprinzător, studenții beneficiază de o gamă largă de reduceri și oferte pentru platforma Amazon. Dacă te înregistrezi pe site-ul Amazon Student primești un abonament gratuit timp de 6 luni pentru Amazon Prime Video (iar la finalul celor 6 luni, prețul abonamentului se înjumătățește). Totodată ești eligibil pentru toate beneficiile Amazon Prime precum livrare gratuită, servicii de video-streaming nelimitate, stocare foto nelimitată și acces la oferte și reduceri cu 30 de minute înainte ca acestea să fie publice. O ofertă de vis, nu?

După această lungă listă de oferte, pe care o preferi cel mai mult? Care crezi că se pliază gusturilor tale? Fără griji, le poți avea pe toate, de la muzică și filme la software engineering sau limba thailandeză.

Articol redactat de Giulia-Flavia Varianini.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *