Ți-ai dorit mereu să încurajezi visurile unui mic antreprenor, însă nu ai știut niciodată de unde să începi? No worries: echipa Sfertului Academic e aici să te îndrume. 

Cu ajutorul unui grup de studenți plini de inițiativă, am reușit să compunem o listă de mici afaceri înființate de tineri români, care cu siguranță te vor surprinde prin ingeniozitatea și originalitatea lor. Cine știe, poate acest articol te va ajuta să găsești cadoul perfect pentru un prieten, sau poate chiar atenția ideală marca „De la mine, pentru mine”.

@amesbooksCărți din diverse domenii la cele mai bune prețuri

Pe lângă selecția uimitoare de cărți care îți vor resuscita pasiunea pentru lectură, pe site-ul lor vei găsi o selecție de ceaiuri special create pentru cititori. În plus, fiecare pachet comandat vine cu o surpriză care îți va aduce zâmbetul pe buze. 

@the_phope Fotograful ideal pentru concerte, evenimente și portrete

Contul de Instagram al fotografului Popa Andrei vorbește de la sine. Urmărește-l și tu și descoperă-i talentul! 

@alessia.lineAmenajări și decorațiuni interioare pline de farmec

Alături de serviciile de amenajări interioare, cei de la Alessia Line au creat o linie de produse textile pentru casă care se remarcă prin calitatea superioară și design-ul unicat.

@moon_shine_skinO gamă inedită de beauty tools

Pe site-ul celor de la Moonshine Skin vei descoperi ustensilele de care ai nevoie pentru a-ți completa rutina de îngrijire, precum mănușile exfoliante sau dispozitivul pentru revigorare facială „Moon Stone”.

@dawnconceptBroderii custom pe articole vestimentare

Dacă ți-ai dorit mereu să îți înfrumusețezi hanoracul sau tricoul cu o referință mai mult sau mai puțin subtilă la serialul preferat, ai găsit locul potrivit. La Dawn Concept, cerul este limita. 

@flair_taleCutii cadou pentru cei dragi

Pe pagina lor de Instagram vei găsi cadourile perfecte pentru orice ocazie, cu care vei reuși să îți impresionezi prietenii fără prea mult efort.

@anabakes.homemade O cofetărie la intersecția dintre frumusețe și savoare

Având sediul în Reghin, Mureș, această cofetărie îți va delecta atât papilele gustative, cât și privirea.

@katniss.roBoutique cochet de îmbrăcăminte

De aici îți poți comanda haine inedite la prețuri accesibile, cu garanția unei calități superioare.

@navafood.ro Mâncare plant-based delicioasă, la îndemâna oricui

Cei de la Nava Food au grijă de sănătatea clujenilor cu o gamă variată și sănătoasă de mâncare plant-based, care îți va lăsa gura apă.

@imortalismeFotografii cu un aer de eternitate

Contul de Instagram este un real mozaic de expresii artistice, care demonstrează că putem găsi imortalitate oriunde privim.

@melodramapiecesO colecție superbă de bijuterii handmade sustenabile

Dacă susțineai că artele vizuale se pot regăsi doar între marginile unei coli de hârtie, o privire asupra acestei game de bijuterii îți va arăta că imaginația și creativitatea nu cunosc limite.

@anassoapsSăpunuri handmade

Săpunurile create cu pasiune de către Ana te vor impresiona nu numai prin design-ul jucăuș, cât și prin parfumul absolut fermecător.

Sperăm că acest articol ți-a oferit punctul de plecare pentru a susține micile afaceri ale studenților. Totodată, poate ți-ai găsit inspirația de care aveai nevoie pentru a păși chiar tu în lumea antreprenoriatului. 

Oricare ar fi cazul, îți mulțumim pentru atenție și te așteptăm pe site, unde poți descoperi zeci de articole pe gustul tău!

Articol redactat de Ana Maria Golea

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.