E foarte motivant și inspirațional să vezi oameni extrem de pasionați de ceea ce fac, care se dedică și ajung să fie foarte buni în domeniul lor, iar ca să te dezvolți în această privință, noi am venit cu câteva surse utile care cu siguranță  te vor ajuta.

Desenat

De la Stickman la portrete, pare un nivel greu de accesat, dar unde e plăcere e și voință. În cele ce urmează îți vom prezenta câteva surse care te vor ajuta pe acest drum.

Proko este un canal de YouTube al unui artist care a vrut să împartă cu tine din cunoștințele sale vaste. De la perspective și mâini ( care, crede-mă, oricât de ușoare ar părea, nu sunt) până la conceptul creării filmelor 3D.

Drawing & Painting – The Virtual Instructor, alt canal de YouTube care te îndrumă pe drumul desenării cât mai realistice a peisajelor sau chiar a persoanelor. Dă uitării picturilor făcute cu degetele!

Sycra și Sinix Design sunt alți oameni talentați de la care nu ai ce să nu înveți. Sycra te ajută să înveți din greșelile învățate pe pielea sa, iar Sinix e structurat mai mult pe arta digitală, care pare că o va îngropa de tot pe cea tradițională.

TikTok, da știu că imediat cum citești aceasta deja te gândești la dansuri și copii de 12 ani care fac asmr, dar crede-mă că dacă ști unde să cauți, o să dai și de ce ai nevoie. Spre exemplu, Itsjart și Jeyodin zilnic își ajută urmăritorii cu ponturi pentru a se îmbunătăți.

Animație

Pasiunea pentru animație se creează de mic copil. De ce să nu o dezvolți și să creezi tu următorul film Frozen?

Animation Mentor oferă ebooks gratuite pentru a te informa cât mai mult despre acest subiect și care te ajută să înveți.

Krita este o aplicație care oferă și tutoriale pentru a învăța cât mai multe, acestea fiind explicite și detaliate.

Fotografie

Arta care face ca amintirile să fie nemuritoare. Mereu mi-a plăcut să cred că acestea reprezintă metoda unei persoane de a se întoarce în timp la momentul acela.

În acest sens îl avem pe efrabotph (TikTok) care te ajută pe tot parcursul drumului în a-ți îmbunătății skill-urile de fotograf.

Pentru un edit de excepție al pozelor tale, Benny Productions, Photoshop Tutorials by Webflippy și Sporsho ArtPhotoshop Tutorials sunt cei care te pot ajuta.

Dacă Photoshop-ul nu e atât de accesibil pentru tine, atunci nu e o problemă, Photopea e soluția. Aceasta e o aplicație pe care o poți folosi chiar pe browser sau să o descarci, totul gratuit. Plus oferă tutoriale pas cu pas pentru orice ai nevoie.

Cântat

Știm și noi că dușul e sala ta de concerte și că te dedici trup și suflet ca să nu sperii vecinii. Dar ce ai zice dacă ți-aș spune că există o soluție ca să nu mai ai plângeri?

SuperiorSinging și Jacobs Vocal Academy, două canale de YouTube care te vor ajuta să poți atinge și cea mai înaltă notă, plus îți vor arăta cum să nu rămâi fără voce în primele ore de la începutul studiului.

Scriere creativă

Toți știm că cineva scrie cărțile acelea de pe Wattpad. Fanfiction sau nu, acelea reprezintă începutul unei pasiuni pentru scriere sau ai o problemă, dar hai să ne axăm pe prima variantă.

Drumul scrierii unei serii de cărți de succes e unul anevoios, dar nu e ceva care cei de la NYBookEditors să nu te poată ajuta în acest sens. Oferă sfaturii de la cum să creezi un dialog perfect la cum să creezi personajele potrivite. Aceștia sunt doar la un click distanță!

Articol redactat de Emilia Vlașan.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *