1 Mai bun ca altul!

În cazul în care nu ai nu ai nici cea mai mică idee ce să faci de 1 mai, nicio grijă, îți propunem noi câteva activități.

Probabil știi ca se apropie sesiunea, peste o lună, mai exact. Ai multe deadline-uri și foarte mult de învățat. Stai, ce? DEJA? Lasă stresul la o parte pentru că de 1 mai se prelungește weekendul. Ai cam 5 zile de weekend, respectiv 27 Aprilie- 1 Mai, 5 zile în care poți să te relaxezi sau să petreci înainte de sesiune. Suntem studenți, datoria noastră este să învățăm, dar nu trebuie să uităm că viața trebuie trăită din plin, în special cât suntem tineri. Așa că, uite ce îți propunem:

  • Ești prin Cluj weekendul respectiv, nu prea ai chef să faci mare lucru, ai face ceva productiv în timpul zilei, dar seara parcă ar merge un party. FORM SPACE va fi aici pentru tine. Vineri te va energiza cu muzică DNB, respectiv Sub Focus powered by Yardi. Sâmbătă, 28 Aprilie, te așteaptă The Mono Jacks, iar pentru ca duminică și luni să mai ai timp și pentru tine, abia marți ți se pregătește Jojo Mayer/Nerve, o combinație de jazz cu drum&bass, muzica electronică, rock, și jungle.
  • Poate ești pasionat de mașini. În cazul în care nu ai aflat deja, în zilele de 28-29 Aprilie, va avea loc Transilvania Drag Race. Unde? Autostrada A3 Câmpia Turzii. În ce interval orar? 09:00 – 19:00. Go fast and have fun!
  • Ai auzit că 1 Mai în Vamă e cea mai tare chestie pe care poți să o faci? Dacă ești dornic să călătorești, să te distrezi și să ai parte de niște zile de neuitat, te invităm să îți petreci Ziua Internațională a Muncii, în Vama Veche. LA MARE. Între 28 și 30 aprilie te așteaptă o serie de concerte, să simți și tu așa încet că vine vara. Sunset Festival pregătește nume precum Argatu’, C.T.C., Coma, Specii, Nimeni Altu’, DJ Oldskull, DJ Lexi și mulți alții. Desigur, în 29 Aprilie, pe plaja Acolo, începe WarmUp-ul (nu cel din Janis) pentru festivalul Vama Libre. Omul cu șobolani, Tapinarii și Partizan vor cânta acustic, realizând un WarmUp de excepție. Sper că te-am convins, și dacă nu, îți reamintim ce fain e spirtul de Vamă și că atâta timp cât ești ACOLO, nu e nevoie să fii la un festival pentru a te simți ca la unul. Muzică faină, oameni faini și marea. Tot ce ai nevoie pentru a avea un weekend mișto.
  • Ok, și în cazul în care chiar nu ți-a surâs nimic de mai sus (deși mă îndoiesc), poți încerca o cabană cu prietenii. În apropierea Clujului sunt sute de locații minunate. Sau dacă vrei să fii foarte tradițional, strânge-ți gașca de prieteni și mergeți la un grătar și câțiva mici, la pădurea Sfântu’ Ion. Sigur va fi și pe acolo veselie, distracție și voie bună.

Chiar sper că te-am ajutat puțin cu articolul acesta, că ți-am dat de gândit și că nu vei sta acasă învățând în timp ce tot poporul român sărbătorește așa cum simte și știe el mai bine.

Articol redactat de Nona Virgilia

Comentarii

comments